Megtört a jég? Harry és Vilmos herceg végre készek kibékülni

A karantén sem akadályozza meg a fivéreket, hogy tisztázzák végre a konfliktusukat.

Mindig jó testvérek voltak, egészen eddig

A brit uralkodói ház két jóképű trónörököse, Vilmos és Harry herceg hiába születtek a világ legelőkelőbb királyi családjába, mégsem volt felhőtlen, boldog életük. A szüleik rendezetlen konfliktusai, édesanyjuk tragikus halála és a média szenzációhajhászása örökre megpecsételte életüket. Nagyanyjuk, II. Erzsébet királynő éppen ezért az unokáinak megengedte, hogy szerelemből házasodjanak meg, nehogy újabb szörnyűség árnyékolja be a brit uralkodói ház jó hírét, mint fia, Károly balul elsült kényszerházassága Dianával.

A nagyobbik herceg hatalmas boldogságban neveli polgári származású feleségével, Katalin hercegnével három gyönyörű gyereküket, míg öccse 2018-ban házasodott meg a maga választottjával. Az ara Meghan Markle amerikai színésznő lett, aki félvér származású, elvált nőként nem tűnt a legideálisabb hercegné-jelöltnek. A közvélemény kritikus hangjai azonban nem bizonytalanították el Harry herceget a döntésében, ellenben a fivérével is elmérgesedett a viszonya, amióta elvette kedvesét.

Meghan hercegné férjével és fiukkal, Archivel már hónapok óta Amerikában élnek, ugyanis képtelen volt tovább viselni a média és a királyi protokoll terheit. Ez a lépés mindenki számára fájó pont volt, de úgy tűnik, Vilmos mégis hajlik a békülésre fivérével.

Lapozz a részletekért!

Fotó: Profimedia - RedDot

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!