Harry herceg összeroppant a családja miatt

A brit trónörökös lelki tusájáról jó barátja, Tom Brabdy vallott.

Nehéz idők

Már egy év eltelt azóta, hogy Harry herceg és felesége, Meghan Markle úgy döntöttek, hogy a jövőben a brit királyi családtól függetlenül szeretnének élni, és miután lemondtak a királyi címükről és azzal járó kiváltságokról. A trónörökös, felesége és kisfiuk, Archie áthelyezték székhelyüket Amerikába, Kanadában és a nyugati parton is vettek maguknak egy saját rezidenciát, valamint közös céget alapítottak. Bár az egész világot sokkolta a döntés, II. Erzsébet királynő mégis áldását adta a fiatalok kívánságára, azonban időközben kiderült, hogy fiatalabbik unokája mégsem olyan elégedett az új életével.

A távolság ugyanis nem szépített a királyi család viszonyain, hanem csak rontott. A koronavírus-járvány miatt az elmúlt egy esztendőben egyetlen alkalommal sem látogatott haza Harry és Meghan, amit bár a rokonság elfogadott, az ifjú trónörökös nem visel a legjobban. Mindezekről a herceg jó barátja, Tom Brabdy mesélt bővebben a nyilvánosság előtt - írja a DailyTelegraph.

Részletek a galériában!

Harry és Meghan csak látszólag boldogok Amerikában. A herceg az utóbbi időben érzelmi hullámvölgybe került - derül ki az amerikai focijátékos, Tom Brabdy riportjából, aki ezúttal kendőzetlenül mesélt a médiának.
Kattints a további képekért!

A szakértő szerint egyértelműen erre mutatnak a hercegi pár cselekedetei.

Leadfotó és fotó: Profimedia - RedDot

Oldalak

Szólj hozzá Te is!