Sztárok

Elérkezett a bosszú ideje: Harryék idén megtorolják sérelmeiket a királyi családon - íme a mestertervük

A legújabb hírek szerint a sussexi hercegi pár arra készül, hogy Vilmos és Katalin "örökébe lépjen".

Nagy dobásra készülhetnek

2024 a bosszú éve lehet a sussexi hercegi pár, Harry és Meghan Markle számára - írja a The Sun. Phil Dampier királyi szakértő a brit bulvárlapnak úgy nyilatkozott, a sussexi hercegi párt mindmáig fűti a revansvágy a királyi családdal szemben, s addig nem nyugszanak, míg elégtételt nem vesznek eddigi sérelmeikért. Dampier úgy véli, Harry-nek és Meghannek esze ágában sincs, hogy bocsánatot kérjen Vilmostól, Károlytól és a família többi prominens tagjától. Épp ellenkezőleg: sorsfordító lépésekre készülnek annak érdekében, hogy törleszthessék súlyos "adósságukat" az udvar felé. De vajon miben fog megnyilvánulni a közelgő imidzsváltásuk?

Meghan és Harry - akik egyes pletykák szerint Angliába is visszatérhetnek a közeljövőben - arra készül, hogy a walesi hercegi pár, Vilmos és Katalin "örökébe lépjen". Megelégelték az áldozati pozíciójukat, és szeretnék gyökeresen megváltoztatni a róluk kialakult nyilvános képet - így próbálnak leszámolni a személyükhöz tapadó prekoncepciókkal, előítéletekkel.
Kattints a további képekért!

III. Károly egyre szomorúbbnak érzi magát, minderről pedig kisebbik fia, Harry herceg, valamint menye, Meghan Markle tehetnek.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Video Tóth Andi ekkor térne visssza az énekléshez
Sztárok
Lifestyle
Volt már hasonló ügy Magyarországon, és az elkövetőre gyakorlatilag kihívták a rendőrséget. A nyílt wifi-hálózat azonban veszélyes is lehet.
Lifestyle
A Kultkikötő az elmúlt évtizedek során a Balaton-part nyarainak egyik legfontosabb kulturális rendezvénysorozatává nőtte ki magát. A forró hónapokban számtalan programmal várja a látogatókat, akik...
Utazás
A nehéz tehergépjárművek hétvégi forgalomkorlátozása 2024. július 13-án szombaton 15 órától július 14-én vasárnap 22 óráig lett volna érvényben, azonban a kamionstopot a kiemelkedően magas...