Harry herceg magára hagyja családját - Ezért nem alszik feleségével

A kis Archie még egy hónapos sincs.

Harry lelép

Még egy hónapja sincs, hogy május 6-án Meghan hercegné életet adott első, Harry herceggel közös gyermekének, Archienek, ám a fiatal apukának máris elege lett az álmatlan éjszakákból. A folyamatos csecsemősírás megviseli a szülőket, és Harry már meg is találta a megoldást a kikapcsolódásra: A Daily Mail információi szerint a héten Rómába utazik.

Magára hagyja feleségét

Sussex hercege ugyanis meghívást kapott a királyi lovaspóló csapatkapitányától, Michael Carrazzatól, aki előszeretettel invitálta a kimerült apukát egy kis kikapcsolódásra. A pénteki jótékonysági meccset az olasz fővárosban, Rómában rendezik, és a tervek szerint Harry egyedül érkezik az eseményre. Így azonban már biztos, hogy Meghan és az újszülött a hétvégét kettesben, a családfő nélkül töltik palotájukban. Ami első alkalommal fordul elő a hercegi pár életében.

Egyedül utazik

A család nélküli utazás azonban egyáltalán nem ismeretlen Harry herceg számára, hiszen mikor Meghan még csak várandós volt, akkor is gondolkodás nélkül repülőre ült, és egy jótékonysági akció keretében Zambiába utazott - néhány napra magára hagyva feleségét.

A hercegné nem éppen népszerű férje belső köreiben.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Szólj hozzá Te is!