Harry herceg engedély nélkül adott interjút Oprah Winfrey-nek

Megjelent az előzetes Harry herceg és Meghan Markle tévéinterjújából, amit Oprah-nak adtak a közelmúltban. A trónörökös súlyos mondatokat fogalmaz meg benne: Diana hercegné élete és a saját felesége között húzott párhuzamot.

Harry és Meghan interjút adtak Oprah-nak

Amerikába költözésük óta most először adott tévéinterjút Harry herceg és Meghan, akik már egy éve élnek a hercegné szülőhazájában, mivel nem bírták elviselni a nyomasztó, mérgező légkört, amit a királyi család tagjaiként kellett átélniük nap mint nap. A CBS csatorna néhány hete jelentette be, hogy a házaspár exlkuzív beszélgetésben fedte fel a valóságot Oprah Winfrey-nek, ahol beszélnek kapcsolatukról és költözésük okairól is. Az első előzetes néhány órája került ki a világhálóra, de már több millióan látták, ami nem véletlen, hiszen Harry herceg olyan erős gondolatot fogalmazott meg a félperces bejátszásban, amitől összeszorulhat az ember torka.

"A legnagyobb félelmem, hogy a történelem megismétli önmagát. Nagy megkönnyebbülés és boldogság számomra, hogy most a feleségem mellett ülhetek itt és beszélgethetünk. Bele sem tudok gondolni, milyen nehéz lehetett neki, ahogyan ő egyedül átélte mindezt. Hihetetlenül nehéz kettőnknek is, de mi legalább itt vagyunk egymásnak" - mondta az interjúrészletben Harry herceg, aki egyértelműen arra utal, hogy az édesanyja, Diana hercegné azért nem lehet már közöttük, mert a túlzott médiafigyelem miatt autóbalesetet szenvedett, mikor egy paparazzi üldözte a kocsiját.

Lapozz, a cikknek még nincs vége!

Fotó: Profimedia - RedDot

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!