Kitálalt Harry herceg exe, ilyen volt a királyi család tagjával járni

Cressida Bonas élete álma, hogy az egyik legsikeresebb színésznő legyen. Megvan hozzá a tehetsége, képzi is magát ahogyan csak tudja, ám mind hiába, ha valaki meghallja a nevét, nem ez ugrik be róla először, hanem az, hogy Harry herceggel egykor egy párt alkottak. Ez pedig úgy érzi, örökre megpecsételte karrierjét.

Lerántotta a leplet

Gyerekkora óta azért küzd, hogy elismert színész legyen. Hogy ezek a karriervágyak mennyire játszottak közre abban, hogy Harry herceggel szerelmesek lettek, csak ő tudja. Egy azonban eléggé biztosnak tűnik, ha akkor tudta volna, hogy egy életre ezt a jelzőt aggatja magára, és mindenhol így azonosítják majd a jövőben, lehet, kétszer meggondolta volna, fejest ugrik-e a királyi szerelembe.

Cressida Bonas nagyon unja már, hogy mindig a herceg exeként azonosítják, és tart tőle, hogy egész életében ez vár majd rá, nyilatkozta a Daily Telegraphnak. A lány azt szeretné, ha végre színészi karrierje miatt emlegetnék, amibe rengeteg energiát fektet. A színésznő egyébként jelen volt Harry herceg és Meghan Markle esküvőjén is. Most viszont kitálalt, milyen volt az élet egy előkelőség oldalán, és miért nem akarta folytatni a kapcsolatot.

Biztosan van valami alapja annak, amit Cressina Bonas állít, mivel Meghan Markle is szinte ugyanezért döntött a kiválás mellett.

A fiatalokat 2012-ben mutatták be egymásnak, méghozzá Eugénia hercegnő. A szerelmesek két évet töltöttek együtt.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: ProfiMedia-RedDot

Oldalak