Sztárok

Hihetetlen, de igaz: Egy hajszálon múlt Harrison Ford sorsa

A sors néha szeszélyes és kegyetlen tréfát űz a legnagyobb hollywoodi sztárokkal is.

Eredetileg nem ő lett volna Indy

Harrison Ford napjaink egyik legnagyobb és legkedveltebb hollywoodi színészveteránja. Pályáját a hetvenes években kezdte, asztalosként dolgozott, mielőtt George Lucas, a Star Wars atyja felfedezte. Előbb olyan mozikban szerepelt, mint a Lucas rendezte American Graffiti vagy Francis Ford Coppola Magánbeszélgetése, majd elnyerte a Star Wars laza, cinikus és vagány űrkalandorának szerepét, s a többi már színtiszta filmtörténet. Harrison Ford nagyot hasított Han Solo-ként, ám szűk egy évtizeddel később szintúgy ráégett a nyughatatlan, tudásszomjtól hajtott, belevaló régészprofesszor, a legendás Indiana Jones szerepe is. Steven Spielberg halhatatlan filmfolyamában is ő játszotta a főszerepet, és nagyrészt neki köszönhető, hogy a bőrkabátos-ostoros Indy azóta a hollywoodi mozimitológia elidegeníthetetlen része lett; minden idők egyik legnagyobb kultfigurája. Csakhogy eredetileg nem is Ford játszotta volna a szerepet...

Lapozz tovább, cikkünk folytatódik!

Oldalak

Sztárok
Fashion&Beauty
Irritációt és szárazságot észlelni bőrünk bármely területén kellemetlen. Száraz szemhéjjal küzdeni viszont különösen fájdalmas és zavaró tud lenni.
Lifestyle
Ennyire hatékony és sokoldalú ital nem igen van, szóval érdemes már most raktároznod belőlük, hogy mindig kéznél legyenek!
Lifestyle
Az Ikrek óriási terhektől szabadul ma meg. Napi horoszkóp!