Sztárok

Harrison Ford komolyabban sérült meg az új Indiana Jones-film forgatásán, mint gondolták

Műteni kell a hetvenes akciósztárt, a forgatás teljesen leállt.

40 év után is Indy!

Harrison Ford minden idők egyik legsikeresebb filmsztárja, és bár napokon belül betölti a 79-et, a legendás sztár örökifjúnak mondható: továbbra is komoly kasszasikerekhez adja a nevét és töretlenül imádja a színészetet. Az elmúlt években több ikonikus szerepében is visszatért, a rajongók láthatták Han Soloként a Star Wars újabb epizódjaiban, majd a Szárnyas Felvadász című film folytatásában is szerepet vállalt, így már csak idő kérdése volt, mikor láthatjuk újra Indiana Jones-ként. A vakmerő régészprofesszor fordulatos kalandjait az egész világ imádja.

Tavaly év végén aztán a Disney be is jelentette, hogy elkészül a majdnem négy évtizede indult franchise lezáró része, így Harrison Ford immár ötödik alkalommal bújik a hóbortos régészprofesszor, Indiana Jones bőrébe. Ford először az 1981-es Indiana Jones és az elveszett frigyláda fosztogatóiban formálta meg a kalandort. A második részt, A végzet templomát 1984-ben vitték vászonra, amelyet aztán Az utolsó kereszteslovag követett 1989-ben. Legutóbb A kristálykoponya királysága című részben alakította Indiana Jones-t. Bár a 2008-as negyedik fejezet alaposan megosztotta a rajongókat, Harrison Ford 2013-ban azt nyilatkozta, nem bánta meg, hogy évtizedek után visszatért a szerepben.

A forgatás el is kezdődött, azonban sajnos nem minden alakul terv szerint.

Lapozz a részletekért!

Oldalak

Sztárok
Fashion&Beauty
Irritációt és szárazságot észlelni bőrünk bármely területén kellemetlen. Száraz szemhéjjal küzdeni viszont különösen fájdalmas és zavaró tud lenni.
Lifestyle
Ennyire hatékony és sokoldalú ital nem igen van, szóval érdemes már most raktároznod belőlük, hogy mindig kéznél legyenek!
Lifestyle
Az Ikrek óriási terhektől szabadul ma meg. Napi horoszkóp!