Sztárok

20 éves a magyarok kedvenc slágere - Sosem volt még ennyire aktuális

Ugye még te is emlékszel a 90-es évek legnagyobb partizenekarára, a Happy Gangre? A zenekar alapítója, Cory most arról mesélt nekünk, mire készül a Sokáig voltunk távol című dal 20. jubileumára.

20 éves a magyarok partihimnusza

Magyarország egyik legsikeresebb popegyüttese volt a 90-es évek fiúbandája, a Happy Gang. Akkoriban nem volt olyan buli, vagy olyan nap, hogy nem hangzott el a rádióban a Fiatal Szerelem, a Kérek egy kulcsot a szívedhez vagy éppen a 20 éves jubileumát ünneplő “Sokáig voltam távol”. A sláger a közelmúltban újradolgozott változatot kapott és újra hódít a rádiókban, ami nem véletlen, hiszen ugyanolyan ragadósan pozitív, mint két évtizeddel ezelőtt, nem beszélve arról, hogy sosem volt még ennyire aktuális a dalszövege. Egy évvel a karantén után ugyanis mindenki a bőrén érzi, milyen hosszú ideje van már távol a régi életétől.

A csapt alapítótagja, Cory, aki szólóban folyamatosan dolgozik, további új dalokat és videóklipet is ígér az elmúlt évtizedek minőségi popzenéjét kedvelő közönségnek. A nemrég a Raktárkoncert Pluszban is fellépő sztár mindeközben alig várja, hogy újra találkozhasson a közönségével. Erről a rá jellemző örömmel és optimizmussal nyilatkozott is nekünk:

"Teljes erőmmel egy pozitív zenei anyagot, egy "örömzenei vakcinát" fogok hamarosan megalkotni, hogy minél több embernek segítsek a jobb lelkiállapot elérésében, ami az immunrendszert is támogathatja és amivel szakszerűen alapozhatunk a nyári, parti szezonra" - kezdi a zenész, aki szerint idén már nem tehetjük meg, hogy hátradőljünk és várjuk a csodát.

"Ezzel a helyzettel mindenkinek a saját területén kell küzdenie. Jómagam a zenén keresztül tudok reményt adni az embereknek. Most már készenléti állapotban, de hamarosan indul majd, a fundémia! Azt üzenem mindenkinek, amit a világ egyik leghíresebb zenésze, Bob Marley egy dalában megfogalmazott: Don't worry, be happy!" - folytatta Cory, akinek immár három étvizede a küldetése, hogy szórakoztassa a közönséget, munkájának legnagyobb éltető eleme pedig a boldogság, amit szüntelen szerete megosztani másokkal is.

Unikális felállásban és egy világra szóló lehetőséggel folytatja pályafutását a Dirty Slippers zenekar.

Leadfotó és fotó: CORY

Oldalak

Sztárok
Bed&Love
Mi áll a 35 éven aluli férfiak körében egyre népszerűbb gyakorlat hátterében?
Lifestyle
A Skorpió csúcsformában lesz a következő hetekben! Íme, júniusi előrejelzésünk!
Sztárok
Először 2020-ban került kórházba, akkor tüdőrákkal diagnosztizálták. A betegség mostanra sajnos az agyára is átterjedt.