Sztárok

Halle Berry végre megmutatta ritkán látott kisfiát

Dupla különleges alkalom: Maceo a születésnapját ünnepelte, ez alkalomból pedig Halle Berry úgy döntött, megoszt egy fotót a fiáról.

Halle Berry fia a színésznő kiköpött mása

Halle Berry szívet melengető meglepetéssel készült a rajongói számára, ugyanis hosszú idő után végre megmutatta a fiát a közösségi oldalán. A különleges alkalom apropóját Maceo nyolcadik születésnapja adta, a színésznő ebből az alkalomból köszöntötte fel gyermekét. A posztból az is kiderült, hogy a kisfiút otthon csak Villámnak becézik.

A színésznő nem gyakran tesz közzé képeket a gyerekeiről, ez alkalommal is egy olyan fotót választott, amelyen nem teljesen kivehető a kis Maceo arca. Ennek ellenére a követői odáig voltak a bejegyzésért, kommentek tömkelege szólt arról, hogy mennyire hasonlít egymásra anya és fia. Nos, erről most a saját szemeddel is meggyőződhetsz.

Lapozd fel a galériánkat!

Halle Berry három sikertelen házasságon van túl, ezen kívül volt még egy hosszabb élettársi viszonya, azonban végül ennek is vége lett.
Kattints a további képekért!

A sorozat legszenvedélyesebb párosát alakították, és most ismét összehozta őket a sors.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Egy újabb szomorú történet, amin az internetezők a könnyeiket hullajtják.
Sztárok
Az Oscar-, Golden Globe-, Emmy- és BAFTA-díjas Shirley MacLaine lassan a kilencvenedik életévéhez közelít, fiatalos lendülete azonban ma is a régi.
Fashion&Beauty
Ez az olaj egy igen sokoldalú összetevő. Az aromaterápiás és ételízesítő képességein túl a hajunkra nézve is rengeteg előnye van.