Halálra rémült Vastag Csaba!

Félelem és reszketés a Barcsay utcában: a hamarosan megnyitó Underground Fear horror labirintust tesztelték le a VIVA Comet Legjobb Férfi Előadó kategóriájának jelöltjei.

Horror labirintusban jártak a VIVA Comet Legjobb férfi előadó kategóriájának jelöltjei. A premier előtti rettegés során közel háromnegyed órán át bolyongott Fehér Balázs, Vastag Csaba, SP és Fluor Tomi Budapest egyik legrégebbi háztömbjének légópincéjében. Király Viktor igazoltan volt távol, mivel éppen legújabb klipjét forgatja, amit hamarosan a VIVA Televízión láthatnak a rajongók. Rajta kívül mindenki lemerészkedett a rémek közé, még Fehér Balázs is, aki pedig nem szereti a zárt helyeket.

„Bár klausztrofóbiám van, azért bevállaltam és lemerészkedtem a horror labirintusba – mesélt Fehér Balázs az élményeiről. – Ez természetesen nem akadályozott meg abban, hogy nagyon jól érezzem magam, a srácok elvonták a figyelmemet, aztán mikor elég volt, egyszerűen kijöttem.”

A labirintusban különböző horrorfilmek felidézése, valamint félelmetes hang- és fényhatások biztosítják, hogy minden résztvevőben örök emlék maradjon a látogatás.

„Halál parás vagyok, végigizgultam az egészet – mondta el Éder Krisztián SP a látogatás után. – Amúgy nagyon jól néz ki, maga a környezet is szép, a jelmezek meg egyenesen hihetetlenek, olyan realisztikusak” – tette hozzá a rendező-előadó.

A hely berendezésében a legkülönbözőbb utalások vannak ismert horrorfilmekre, így a félni szerető rajongók minden sarokban találhatnak valamit, ami legijesztőbb filmélményeikre emlékezteti őket: itt van a Fűrész első részének nyilvános mosdója, Chucky, az életre kelő játékbaba, sőt, a Kör kútját is viszontláthatják a bátor látogatók, miközben interaktív módon maguk is alakíthatják a történteket.

„Nekem a Kör című filmet felidéző szoba tetszett a legjobban, az egész nagyon egyben volt – mesélte nevetve Fluor Tomi, miután kiszabadult a horrorfilm szereplőjének, Samarának a karmaiból. – „Miután beraktam a videót, az nemcsak lejátszotta a filmet, hanem utána még a telefon is megcsörrent. Az egész labirintus nagyon tetszett, de ez tényleg rám hozta a frászt.”

Következzen Vastag Csaba: Már tudom című száma:

Oldalak

Video Marics Peti első filmszerepének kulisszatitkai
Sztárok
Bár Kamilla rangjának hála gyakorlatilag bármit megkaphatna a világon, a királyné jelenleg nem ékszerre vagy bármilyen más drága tárgyra vágyik, hanem valamire, amit csak Károlytól kaphat meg.
Lifestyle
Az utazás kétségtelenül az egyik legjobb dolog a világon, de a vele járó jetlagről valószínűleg mindenki szívesen lemondana. Szerencsére van egy egyszerű trükk, amellyel könnyebbé teheted az átállást...
Lifestyle
Már messziről kiszúrta a nőt az út közepén, le is lassított.