Sztárok

Sarka Kata végleg elhagyta Hajdú Pétert? Már nem akar tőle semmit

Sajnos nagyon úgy tűnik, hogy Hajdú Péter és Sarka Kata házasságának végleg befellegzett. Legutóbbi nyilatkozataikból ugyanis egyértelmű, az utóbbi időben egyáltalán nem sikerült közelebb kerülniük egymáshoz, sőt, örökre eltávolodtak. A részletek!

Hajdú Péter megbántotta Sarka Katát?

A 41 éves Hajdú Péter és a 29 éves Sarka Kata 2008-ban mondták ki a boldogító igent, majd született két tündéri gyermekük, Noncsi és Dávidka, utóbbi szeptember 1-jén lett elsős az iskolában. A nyáron bombaként robbant a hír, mely szerint a sztárpár kapcsolata válságba került, akkor azt pletykálták, Hajdú Péter annyira megbántotta Katát, hogy képtelen megbocsájtani férjének. Az egyébként a mai napig nem derült ki, hogy ez azt jelenti-e, hogy egy harmadik miatt jutottak mélypontra. A műsorvezető a héten megtörte a csendet, két interjút is adott.

"Szeretem Katát, de tudom, ha el kell engednem, akkor el is fogom... Az első egy hónapban kifejezetten azt éreztem, hogy az idő nekünk dolgozik, most azonban már úgy látom, mintha ellenünk lenne" - mondta Hajdú a Storyban, míg a 168 órának már kissé más stílusban mesélt.

"A feleségem a lassan húszéves televíziós karrieremtől teljesen független. Soha nem vett el belőle, és soha nem adott hozzá semmit" - nyilatkozta a másik lapnak a tévés, akire valószínűleg ezután haragudott meg végleg Sarka Kata.

Lapozz, cikkünk a következő oldalon folytatódik!

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Sztárok
Lifestyle
Az utazás kétségtelenül az egyik legjobb dolog a világon, de a vele járó jetlagről valószínűleg mindenki szívesen lemondana. Szerencsére van egy egyszerű trükk, amellyel könnyebbé teheted az átállást...
Lifestyle
Már messziről kiszúrta a nőt az út közepén, le is lassított.
Lifestyle
Pedig minden pontosan úgy lett, ahogy kérte. De azért valaki gondolkozhatott volna picit.