Sztárok

36 évesen hunyt el a Trónok harca színésze

Darren Kent a kétezres évek második felében kezdte színészi pályáját, és a Trónok harca mellett a a Dungeons and Dragons: Betyárbecsület és az EastEnders című sorozatokban is szerepelt.

A vásznon és a való életben is súlyos betegség gyötörte

Harminchat esztendős korában meghalt Darren Kent színész, Trónok harca, a Dungeons and Dragons: Betyárbecsület és az EastEnders című sorozatokban láthattak a nézők - írja a Variety. Kent halálát tehetségkutató ügynöksége erősítette meg egy keddi közleményében, melyet a Twitteren tettek közzé. A híresség 2012-ben egy ritka bőrbetegségben szenvedő fiatalembert alakított a Sunny Boy című moziban, teljesítményéért pedig a legjobb színésznek járó Van D'or-díjban részesítették. Kent életét a valóságban is bőrbetegség keserítette meg, emellett ízületi gyulladással és csontritkulással küzdött. Számos rövidfilmet írt és rendezett. A Trónok harcában egy kecskepásztort alakított.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Sztárok
Fashion&Beauty
Méltó módon ünnepelte meg Renaissance című filmjének londoni premierjét Beyoncé: a világhírű díva emlékezetes kreációt öltött magára, melyben minden tekintetet magára vonzott.
Sztárok
Milyen is igazából az Inspiráló Nő? Nos, a kérdésre sokféle választ lehet adni, egy azonban biztos: Hevesi Kriszta a kisugárzásával, az évtizedes munkájával, a szemléletmódjával és a belső értékeivel...
Fashion&Beauty
Julia Roberts frizurája már nem a megszokott, egy új stílusra váltott a színésznő.