Sztárok

Elhunyt a Batman és a Charlie angyalai sztárja: legyőzte a májrák a 81 éves színésznőt

A híresség a hatvanas években élte virágkorát: amellett, hogy megannyi televíziós sorozatban láthatták a nézők, egy musicalben Elvis Presley-vel osztozhatott a vásznon.

Örökre elment a tévésorozatok királynője

Nyolcvanegy esztendős korában elhunyt Diane McBain, a hatvanas évek népszerű amerikai színésznője, megannyi közkedvelt televíziós sorozat és nagyjátékfilm szereplője. Pályafutása még tinédzserkorában vette kezdetét: ekkor egy középiskolai színdarabban nyújtott alakítása révén keltett feltűnést, először mégis modellként próbált szerencsét. 1960-ban, az Ice Palace című filmben debütált a nagyvásznon, olyan nagynevű filmszínészek partnereként, mint Richard Burton vagy Robert Ryan. 1960 és 1962 között a Surfside 6 című tévésorozatban nyújtott alakításával aratott jelentős sikert, 1966-ban pedig Elvis Presley-vel osztozhatott a vásznon a Spinout című musicalben. A publikum láthatta az 1966-os Batman-filmsorozatban (melyben Adam West alakította a köpenyes igazságosztót), később pedig feltűnt a Dallasban, a Knight Riderben és a Charlie angyalaiban is. Diane McBain kaliforniai otthonában hunyt el december 21-én. Halálhírét barátja és kollégája, Michael Gregg Michaud közölte a nyilvánossággal.

Leadfotó: Facebook / Policital News Media

Oldalak

Sztárok
Fashion&Beauty
A Y2K divat, más néven a "Z generációs" divat az utóbbi években egyre népszerűbb lett.
Utazás
Közepes, 5,3-as erősségű földrengés volt kedden este Románia nyugati részén, a magyar határ melletti Arad megyében - közölte kedden este a román Országos Földtani Intézet (INFP).
Sztárok
Vecsei H. Miklós a Sunday Brunch c. műsor vendége volt, ahol többek között a Vígszínház és Eszenyi Enikő botrányáról is beszélt, valamint elmondta véleményét az intézmény jelenlegi vezetőjéről,...