Sztárok

Borzalmas évkezdet - autóbalesetben veszítette életét a hazai borászvilág két legendás alakja

A Jackfall Bormanufaktúra két ismert szakembere, Burger Ottilia és Jandrasics Gábor tragikus körülmények között hunyt el.

Autóbaleset áldozata lett két közismert villányi borász

Január 4-én halálos baleset történt az 58-as főúton: két autó ütközött össze, az egyik jármű utasai életüket vesztették. Később derült ki: a két személy Burger Ottilia és Jandrasics Gábor, a Jackfall Bormanufaktúra közismert szakemberei. A bormanufaktúra saját Facebook-oldalán közölte a nyilvánossággal a letaglózó hírt.

"Legmélyebb fájdalommal tudatjuk, hogy a Jackfall két lelke Gábor és Ottilia tegnap este tragikus autóbalesteben életét vesztette. Még mi sem tértünk magunkhoz. Szeretnénk mindenkit biztosítani arról, hogy a Jackfall Bormanufaktúra működését továbbra is biztosítjuk emléküket és szellemiségüket szem előtt tartva" - fogalmaztak bejegyzésükben.

A balesetről a rendőrség is beszámolt saját honlapjukon. Közleményükben arra is kitértek, hogy mindkét személy életét veszítette a helyszínen, ám ekkor még nem lehetett tudni, hogy az áldozatok a magyar borászvilág jeles képviselői.

„Eddig tisztázatlan okból és körülmények között két személyautó ütközött össze 2022. január 4-én 17 óra körül az 58-as főúton a pécsudvardi elágazásnál. Az elsődleges adatok alapján egy személygépkocsi közlekedett Siklós irányából Pécs felé az 58-as főúton, amikor összeütközött a vele szemben közlekedő, és balra kanyarodni szándékozó személygépjárművel. A balesetben ketten olyan súlyos sérüléseket szenvedtek, hogy a helyszínen életüket vesztették” - írta a rendőrség.

Leadfotó: facebook.com/borsmentamagazin

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Elsőre nehéz elképzelni Katalinról, hogy Vilmoson kívül más férfi is fel tudja kelteni az érdeklődését, pedig így igaz: a walesi hercegné fejét titkon egy sármos milliárdos csavarta el.
Utazás
Ha azt hitted, december második felében is fogvacogtató hideg és hamisítatlan téli időjárás honol majd Magyarországon, akkor bizony előre ittál a medve bőrére.
Sztárok
A színész-producer az esélytelenek nyugalmával készült a mérkőzésre. Brasch nem is teketóriázott sokat: egy ponton kőkemény támadást indított riválisa ellen, akinek esélye sem volt védekezni.