Sztárok

Gyász: Elhunyt Gina Lollobrigida, a legendás olasz színésznő már egy ideje klinikai kezelés alatt állt

Lollobrigida halálával mondhatni, hivatalosan is lezárult Hollywood aranykora.

95 éves volt

A színésznő, a filmművészet egyik nagy alakja egy ideig egy római klinikán feküdt. Szeptemberben megműtötték a combcsontját, ami nagyon legyengítette. Január 16-án, hétfőn halt meg. Lollobrigidát pályafutása során olyan világhírű olasz rendezők rendezték, mint Vittorio De Sica, Mario Monicelli és Pietro Germi.

Tavaly szeptemberben a jobb combcsontjának összetett törése miatt ápolási otthonba került, ahonnan néhány nap múlva hazaengedték, azonban ez nagyon legyengítette az idős legenda szervezetét.
Kattints a további képekért!

Forrás: Corriere Fotó: GettyImages

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Sydney van den Bosch-t 2013-ban ismerhettük meg a Miss World Hungary szépségversenyen, azóta pedig sikert sikerre halmoz, többek között modellként, influenszerként és a TV2 Szerencsekerék...
Fashion&Beauty
Rengeteg új nadrágtrend látott napvilágot a napokban. A kengyeles cicanadrágok például fénykorukat élik, de egy másik darab is visszajött a divatba.
Fashion&Beauty
Néha napján mind szeretnénk ragyogó, sima és rendezett frizurát – ennek leggyorsabb módja pedig a hajvasalás. Viszont, ha nem megfelelő módszerrel, illetve túl gyakran vasaljuk hajunkat, óriási...