Magánéleti titkokról rántotta le a leplet Gryllus Dorka: "Éltem én is nyitott kapcsolatban”

Gryllus Dorka és férje, Simon Kornél immáron 12 éve élnek boldog házasságban, ráadásul már kétgyermekes szülők. A színésznő korábbi kapcsolata azonban merőben eltért a mostanitól.

Nem ismeretlen számára a poligámia

Szinte az egész országot meglepetésként érte, amikor a Reggeli műsorvezetője, Járai Máté és felesége, Járai Kira a Nyerő Párosban elárultak: nyitott házasságban élnek. Mindig is őszintén beszéltek a kapcsolatukról és arról, hogy nagyobb teret hagynak egymásnak, amelybe akár egy harmadik fél is belefér – az utóbbi időszakban azonban sok minden megváltozott közöttük, és annyira beleszerettek egymásba ismét, hogy feladták a nyitott kapcsolatot. Ám a poligámia fogalma nem csak Kiráéknak ismerős, ugyanis mint kiderült, egy másik hazai sztár is megtapasztalta korábban, milyen, amikor egy harmadik vagy sokadik fél is belép a párkapcsolatba. Gryllus Dorka eddig sosem hallott magánéleti titkokról rántotta le a leplet: a Félvilág és az Ízig-vérig sztárja a Story magazinnak mesélt arról, hogy nem mindig élt monogám kapcsolatban. A részleteket a galériánkban találod!

A poligámia kérdésköre elég megosztónak számít hazánkban, Gryllus Dorka azonban azt vallja, szerinte mindenki úgy éli az életét, valamint úgy alakítja a kapcsolatait, ahogy az neki és a partnerének a legjobb. „Felőlem mindenki úgy él, ahogy akar. Senkit sem ítélek el, már csak azért sem, mert én sem voltam mindig monogám. Korábban éltem én is nyitott kapcsoltban” – kezdte a lapnak a 48 éves színésznő.
Kattints a további képekért!

Gryllus Dorka és Simon Kornél most már kétgyermekes szülők, a lezárások mondhatni kapóra is jöttek, hiszen így sokkal több időt tölthetnek együtt, mint normál esetben tölthetnének. Őszintén meséltek arról, milyen most életük, és hogyan élik meg a lezárásokat.

Leadfotó: Instagram/ dorkagryllus

Oldalak