Sztárok

Megvan még a Grace klinika szívtiprója? A sorozat Dr. Derek Shepherdje már 56 éves, és szexibb, mint valaha

Akkor és most – ez a mondat bizony az idő múlását jelképezi, ami pedig nem kíméli a sztárokat sem: Patrick Dempsey például januárban lett 56 éves, de neki szerencséje van, ugyanis közel a hatvanhoz sármosabb, mint valaha.

Mit sem fog rajta az idő vasfoga

Az öregedés bizony megrémíti az embereket, hiszen az idő múlásával mindannyian változunk: a nők szépsége kopik, a férfiak jóképűsége pedig a múlté lesz – nos, ez csupán az általános szabály, de ez alól mindig vannak szerencsés kivételek. Mint mondják, egy férfi olyan, mint a jó bor: a korral csak nemesedik. Igaz ez például Brad Pittre, Leonardo DiCaprióra vagy éppen David Beckhamre, de Patrick Dempseyre legalább annyira illik a mondat, mint az előbb felsoroltakra. A színész ugyanis januárban lett 56 éves, de közel a hatvanhoz is remekül néz ki: sármossága nem fakult az évek során, sőt mi több, talán helyesebb, mint valaha. Ha nem rémlik, hogyan is nézett ki egykor a Grace klinika című sorozat szívtiprója, engedd meg, hogy felelevenítsük emlékezeted: galériánkban mutatjuk, milyen volt Dr. Derek Shepherd akkor és most.

Íme Patrick Dempsey még egészen fiatalon, karrierje kezdetén – akkor még senki sem gondolta volna, hogy pár év múlva óriási sztár lesz a Grace klinikának köszönhetően, de azért már ekkor is látszott, hogy bizony remek géneket örökölt.
Kattints a további képekért!

Fura gyerek voltam - mondta el magáról Tatár Csilla, azonban ma már úgy érzi, hogy nem vele volt a gond, csupán az akkori világ nem engedte, hogy igazán önmaga lehessen. A kétgyerekes médiaszemélyiség azt is elárulta, hogy Milán fia sokban hasonlít gyermekkori önmagára, így anyaként pontosan érti és érzi, mi történik a lelkében.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Nincs is annál szörnyűbb, mint amikor az esküvő küszöbén toporogva tudjuk meg, hogy az személy, akiket életünk párjának gondoltunk, csúnyán elárult minket.
Sztárok
Sztárok
A 75 éves színész Geszti Péter Adom a napom című műsorában elevenítette fel a megrázó történetet.