Sztárok

Átlátszó fehérneműben pózolt Görög Zita: a csodaszép modell még ma is leiskolázza a huszonéveseket - Fotó

Fiatalabb nőtársainak hétmérföldes csizmába kell bújniuk, ha szeretnének lépést tartani vele.

Megállította az idő kerekét

Görög Zita 43 évesen is kirobbanó formában van: a kétezres évek egyik legkeresettebb és legvonzóbb magyar modellje háromgyermekes édesanyaként is a rendszeres testmozgás és az egészséges életmód híve, emellett pedig a ragyogó géneknek is köszönheti, hogy még mindig őrzi ellenállhatatlan fiatalosságát és irigylésre méltó vitalitását. Túlzás nélkül állíthatjuk, hogy a híresség - aki nemcsak modellként, de televíziósként, sőt filmszínésznőként is szerencsét próbált már - még ma is alaposan feladja a leckét huszonéves nőtársainak.

"Müller Péter azt mondja, hogy a férfiaknak kellene egy tolmács, aki lefordítja számukra, mi jár a nők lelkében. Azt gondolom néha segíthetünk nekik, szavak nélkül megfogalmazni olyan üzeneteket, amit egyértelműen ért a párunk "- írta legfrissebb Instagram-bejegyzéséhez Görög Zita, a poszt azonban nem a magvas gondolatok, hanem a mellette elhelyezett fotó miatt keltette fel a felhasználók figyelmét. A gyönyörű modell ugyanis egy szál átlátszó csipkemelltartóban pózol az ablak mellett. A csodás fehérnemű látni engedi a sztár impozáns dekoltázsát is, de persze nem csupán ez a lényeg a nagyszerűen megkomponált és lehengerlően ízléses fotón: Görög Zita távolba révedő, rejtélyes tekintete is megér egy misét. Nem csoda, hogy a bejegyzést hamarosan lájkok és kedves bókok özönével halmozták el a modell követői.

Lapozz, cikkünk folytatódik!

Oldalak

Sztárok
Fashion&Beauty
Az egész szépségipar tele van "sztár-hatóanyagokkal", éppen ezért nehéz néha kiigazodni azon, hogy mi az, ami valóban működik.
Sztárok
Katalin hercegné mindig kedvesen viselkedik a nyilvános eseményeken, arról azonban csak keveset lehet tudni, hogyan viselkedik a négy fal között.