Görgényi Fruzsina elárulta, milyen férfira vágyik Vastag Csabával való szakítása után

Szakítása után újra keresi a szerelmet a Barátok közt bájos színésznője, Görgényi Fruzsina. A színésznő elárulta, milyen társra vágyik.

Öt év után váltak el Görgényi Fruzsina és Vastag Csaba útjai

Görgényi Fruzsinának nem volt egyszerű a 2020-as év, hiszen amellett, hogy tavaly derült ki, hogy véget ér a Barátok közt, amelyben Gigi karakterét formálta meg, öt év után különváltak útjaik egykori kedvesével, Vastag Csabával is. A szakítás híre decemberben érkezett. Állítólag a színésznő már családot szeretett volna alapítani, amire az X-Faktor egykori nyertese még nem állt készen.

Nem voltam ennyire egyedül már nagyon-nagyon régen, és bármennyire is nehéz, vagy furcsa, ennek meg kellett történnie valamikor. Ha belegondolunk abba, hogy tizenhét éves korom óta volt barátnőm és mindig valakivel voltam, akkor most ez a leghosszabb idő, amióta egyedül élek. Tartós, hosszú kapcsolatban jó vagyok, értek hozzá szerintem” – nyilatkozta korábban Vastag Csaba. Az elválás óta eltelt már pár hónap, ami alatt az egykori szerelmeseknek volt idejük tisztázni az érzéseiket, és úgy tűnik, Fruzsina most már arra is készen áll, hogy új ember mellett találja meg a boldogságot, sőt azt is elárulta, hogy milyen számára az ideális pasi.

Lapozz a folytatásért!

Oldalak

  • 1
  • 2