Gór Nagy Mária is koronavírusos: Nem akarok a kórházban meghalni

Jelenleg otthonában gyógyul, nem akar kórházba menni.

Gór Nagy Mária is koronavírusos

Elkapta a koronavírust Gór Nagy Mária - adta hírül az AC News. A Jászai-Mari díjas színésznő 73 éves kora ellenére rendkívül energikus és jó egészségi állapotban van, azonban a Covid őt sem kíméli. A lapnak azt nyilatkozta, nem akar kórházba menni, ezért jelenleg is otthonában gyógyul.

"Nem tudok mostanában foglalkozni a színitanodám tinédzserekkel foglalkozó részével, mert én is elkaptam ezt a fránya Covidot. Már kezdek kijönni belőle, holnap csinálják az új tesztemet. Persze még nem vagyok tökéletes állapotban, nagyon komolyan kell venni ezt a vírust, nem kívánom senkinek azt, amit átéltem. Körülbelül másfél héttel ezelőtt lettem beteg, nem is igazán merek még kikelni az ágyból. Nem éreztem sem szagokat, sem pedig ízeket. Enni sem tudtam, annyira fájt mindenem. Magas lázam volt, csak inni bírtam. Még a fejem is fájt, ami azért különös, mert sosem volt ilyen, még csak beteg sem voltam. Most itthon lábadozom, kórházba semmiképp nem akarok menni, nem akarok én ott meghalni" - fogalmazott.

A színésznő nincs egyedül, szerencsére családja segíti. "Buda, a férjem a ház másik végében van a szobájában, rá szoktam csörögni ha kell valami, és én nem tudom megoldani (ő szerencsére nem kapta el). A fiaim is mindenről gondoskodnak, hogy megkönnyítsék a helyzetemet. Csak hát annyira unatkozom… már az olvasásból is elegem van. Ugrálni viszont nem szabad, a folyadékbevitelre nagyon oda kell figyelni. Van egy gyógyfüves barátnőm, akinek a tanácsára apróra vágott gyömbért forrázok le, majd belecsavarok egy citromot és felkeverem mézzel, azt pedig megiszom. Nagyon hasznos kis gyógyszer ez. Több orvos barátom is azt mondta amúgy, hogy nem csak az immunrendszerünkön múlik a gyógyulás, hanem az akaraterőnkön is. Nekem pedig hatalmas akaraterőm van, ennek köszönhető, hogy már jobban vagyok. Tegnap már ízt is éreztem. Egy barátnőm hozott nekem nutellás, vaníliás mákos gubát. Na azt az ízt éreztem először hosszú idő után..." - mondta a lapnak Gór Nagy Mária.

Jobbulást kívánunk neki!

Leadfotó: Facebook/Gór Nagy Mária

Oldalak

Szólj hozzá Te is!