Sztárok

Megvannak a Glamour-gála nyertesei: ők vihették haza a díjakat – fotók

A környezettudatosságot szem előtt tartó és a fenntartható divatot reflektorfénybe helyező gálán adták át a 2022-es GLAMOUR Women of the Year díjakat.

Régi kedvencet választottak az estére

A szakmájukban sikeres nőket és a kiemelkedő tehetséget ünneplő díjátadó jelöltjei és meghívottjai a hazai nagyszabású gálák történetében először „green carpeten” vonulhattak végig, azaz nem vásároltak új ruhát a rendezvényre, hanem egy régi kedvencben jelentek meg az estén. „Nagyon örültem annak, hogy a Glamour kitalálta, hogy ma este egy olyan ruhát illik viselni, amit már egyébként valahol láthattak rajtunk, vagy egy régi, nagymamák által szeretett zakót kicsit újra gondolunk és azt vesszük fel. De mindenképpen egy olyan ruhát, amit már viseltünk. Én ezt egyébként a Sztárban sztár mostani nyolcadik évadának harmadik adásában viseltem. Merő Péter tervezte, és egyet értettünk a Glamourral, hogy tökéletes megjelenés lesz ma estére. Abban biztosak voltunk, hogy egy olyan ruha kerüljön rám, ami egész nagy nyilvánosságot kapott, vagy a Sztárban sztár műsorában vagy esetleg az utolsó a Dancing with the Stars-ban. Úgyhogy végül ezt választottuk. Ugye ez a fő üzenete, hogy hordjunk egy olyan ruhát, ami már volt rajtunk és ne vásároljunk újat, de annak is örülök, hogy nem kellett azon gondolkodni, hogy mit vegyek fel, hanem csak előkaptam a ruhát a szekrényből” – nyilatkozta a Femcafe-nak a rendezvény műsorvezetője, Lékai-Kiss Ramóna.

Lapozz, még nincs vége!

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
A datolya nem túl népszerű gyümölcs a magyarok körében, pedig érdemes lenne minél többeknek beépíteniük az étrendjükbe, ugyanis csodákat művel a szervezettel.
Sztárok
Hagyományosan a királyi családok tagjai az idő múlásával újabb és újabb rangokat kapnak, Sarolta esetében azonban lehet, hogy megszakad ez a tradíció.
Fashion&Beauty
Ha fontosnak tartod hajad ápolását, valószínűleg te is rengetegféle olajat kipróbáltál már. Nem mindegy viszont, hogy milyen olajokat is használsz tincseidre.