Így éli az életét a tragédia óta Gesztesi Károly utolsó szerelme

Napra pontosan két évvel ezelőtt, 56 évesen vesztette életét Gesztesi Károly. Az elismert színművész a budapesti Ferdinánd hídnál vezette az autóját, amikor tragikus hirtelenséggel infarktust kapott.

Egy ország gyászolja mind a mai napig

2020. január 4-én egy emberként rázta meg az ország a lesújtó hír, hogy a filmszínészként és szinkronhangként is sikeres Gesztesi vezetés közben rosszul lett, majd szívrohamban elhunyt. Az egyik legismertebb, legjellegzetesebb hangú és legtöbbet foglalkoztatott magyar szinkronszínész volt. Olyan szereplőknek kölcsönözte hangját, mint Lando Calrissian (Billy Dee Williams) a Csillagok háborúja filmekben, Sallah (John Rhys-Davies) az Indiana Jones két részében, vagy éppen Robert Baratheon a Trónok harcában. A Shrek című animációs filmben és annak folytatásaiban ő volt a főhős ogre magyar hangja, emellett számos magyar filmben és televíziós sorozatban volt látható. Gesztesi hatalmas űrt hagyott maga után, hiánya pedig mind a mai napig nagy fájdalom mindenkinek – főleg a családtagjainak, a gyermekeinek és szerelmének, Mattesz Csillának, akinek különösen nehéz volt az elmúlt néhány nap. További részletek a galériában!

Mattesz Csilla sokáig marcangolta magát a történtek miatt, a tragédia után pedig pszichológus segítségére is szüksége volt. Bűntudat gyötörte, amiért a kérlelések ellenére nem vitte le Gesztesit aznap Szegedre, sőt úgy véli, hogy ha ezt megteszi, akkor a legenda még ma is élne.
Kattints a további képekért!

Keserédes ez a nap Gesztesi Károly családja számára.

Leadfotó: Facebook/ Vujity Tvrtko

Oldalak