George Clooney-t is és családját is elérték az áradások

George Clooney-nak és családjának kedden meg kellett birkózniuk az Észak-Olaszországot sújtó pusztító áradásokkal és földcsuszamlásokkal, miközben a Comói-tó melletti festői szépségű nyaralójukban pihentek.

Celeb pár a katasztrófa helyszínén

A híresség - aki a 18. századi Villa Oleandra tulajdonosa az idilli Laglióban - Roberto Pozzi polgármesterrel fotózkodott, aki a pusztítás közepette felajánlotta támogatását a helyieknek.

Több mint 60 embert mentettek ki, miután Laglio és más Comói-tó környéki településeket elárasztotta a víz az országot sújtó szélsőséges időjárás miatt.

Fatörzsek és sziklák sodródtak le a közeli hegyoldalról, és elsöpörték az Ocean's Eleven sztárjának házát - de szerencsére a 60 éves Clooney, felesége, a 43 éves Amal és 4 éves ikreik nem sérültek meg - számolt be a Sun.
"Ez sokkal rosszabb, mint bárki gondolná. Mi Cernobbióban voltunk, és ott is szörnyű volt a helyzet, de össze sem mérhető azzal mint ami Laglióban van" - mondta Clooney az olasz médiának. "Úgy gondolják, évekbe és dollármilliókba telhet, mire rendbe hozzák".

"Ez a város mindig is itt volt, sok mindent megélt, és minden baj után erősebb lett. Most is így lesz" - tette hozzá a színész.

Pozzi, aki kénytelen volt elrendelni néhány evakuálást, azt mondta a Sunnak: "Három napig folyamatosan esett az eső, aztán elszabadult a pokol. Elképesztő vízfal és a hegyről lezúduló törmelék árasztott el minket".

A polgármester katasztrófaövezetnek nevezte a helyszínt.
"Négy ház megsemmisült, és ezek a családok alternatív szállást kaptak" - mondta a lapnak.

"A zaj és a víz ereje elképesztő volt. Soha nem láttam még ilyet. Sok napba fog telni, mire ezt eltakarítják. George és családja itt van, és a házukhoz közeli út helyenként járhatatlan, de biztonságban vannak, és nem esett kár a tulajdonukban" - tette hozzá Pozzi.
Clooney birtoka - amelyet 2002-ben vásárolt mintegy 14 millió dollárért - a következőkkel rendelkezik
25 szoba, egy szabadtéri színházterem és egy úszómedence - jelentette a Sun.

George Clooney Roberto Pozzi

fotó: profimedia - reddot

Oldalak

  • 1
  • 2