George Clooney már a férfiakat is elvarázsolja

Azt azért mindig is sejtettük, hogy George Clooney egy nem mindennapi pasas, de hogy a sármos külső egy végtelen udvarias embert is takar - hát ez már csak hab a tortán.

Egy számára vadidegen férfi vacsoráját fizette ki George Clooney nemrég egy berlini étteremben, mert a színész úgy vélte, hogy ő és barátai túl hangosan beszélgettek, s ezzel megzavarták a mellettük lévő asztal vendégeit. A minap a Bild című lap számolt be a különös eseményről.

Egy német üzletember kérte számláját péntek este a berlini Grill Royal étteremben, ám amikor a pincérhez lépett, az közölte vele, hogy a fogyasztás már rendezve lett. A pincér elmondása szerint a szomszéd asztal vendégei állták a vállalkozó estéjét, attól tartva, hogy hangoskodásukkal megzavarták őt.

"Ez egyáltalán nem volt így, nagyon kulturáltan viselkedtek. Teljesen meg vagyok döbbenve" - idézte a bulvárlap a berlini üzletembert, aki azt is elmesélte, hogy a vacsora végén még névjegykártyát is cserélt az angolul beszélő úriemberrel azért, hogy később viszonozhassa a szívességet, ám csak miután távozott az étteremből vette észre, hogy a kártyán George Clooney neve állt.

Az Oscar-díjas színész egyébként igazoltan tartózkodik a német fővárosban, hiszen itt forgatja legújabb, The Monuments Men című filmjét.

Fotó: socialitelife.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!