Sztárok

Lencsevégre kapták George és Amal Clooney ritkán látott ikreit: ilyen sokat nőtt az 5 éves Ella és Alexander – fotók

George és Amal Clooney ikreit szinte soha nem lehet látni, a minap azonban sikerült őket lencsevégre kapni: Alexander és Ella sokat nőttek, ismerősök szerint pedig olyanok, mintha a szüleik minikiadásai lennének.

Végre újra látni az ikerpárt

A People magazin által 1997-ben és 2006-ban is a legszexisebbnek választott George Clooney napjaink egyik legkedveltebb és legsármosabb filmsztárja, aki hatvan felett is megdobogtatja a női szíveket. 1987-1989 között együtt élt Kelly Prestonnal, majd 1989-ben megnősült, a felesége Talia Balsam színésznő volt, de három évvel később elváltak. Randevúzott Denise Crosby, Brooke Langton színésznőkkel és Lisa Snowdon modellel, emellett számtalan másik hírességgel és szépséggel is kapcsolatba hozták. Hamarosan azonban belépett az életébe a nagybetűs szerelem: 2014-ben feleségül vette a brit-libanoni származású ügyvédnőt, Amal Alamuddint, aki 2017. június 6-án ikreket szült neki – a szülők fokozottan óvják a gyerekeket a nyilvánosságtól és a reflektorfénytől, éppen ezért szinte soha nem készül róluk fotó. Nemrég azonban sikerült ismét lencsevégre kapni őket, a képeken pedig tökéletesen látszik, mennyit nőttek az utóbbi időben:

A hollywoodi sztár szokás szerint olaszországi házában, a Comói-tónál tölti a nyarat a családjával és a barátaival. Clooney korábban elárulta, hogy miközben ő és a felesége még mindig csak egy kicsit tudnak olaszul, az ikrek folyékonyan beszélik a nyelvet.
Kattints a további képekért!

Romantikus komédiákban nyújtotta a legemlékezetesebb szerepeit mindenki kedvence, Julia Roberts. Most visszatér a gyökereihez, ráadásul egy régi jó ismerősével, George Clooney-val együtt.

Leadfotó: Jeff Spicer/Getty Images for BFI

Oldalak

Sztárok