George Clooney az idő múlásával egyre sármosabb: Hollywood imádott szívtiprója 61 évesen is meghódítja a női szíveket – fotók

Napjaink egyik legkedveltebb és legsármosabb filmsztárja George Clooney, aki hatvan felett is megdobogtatja a női szíveket. A színész azon szerencsések közé tartozik, akiknek kifejezetten jól állnak a ráncok, sőt: túlzás nélkül állíthatjuk, hogy Clooney az idő múlásával dögösebb, mint valaha.

Piszkosul jóképű

George Clooney 1961. május 6-án látta meg a napvilágot: a showbiznisz szó szerint a vérében van, apja ugyanis tévéshowt vezetett, nagybátyja, José Ferrer Oscar-díjas színész, nénikéje, Rosemary Clooney pedig többszörös Grammy-díjas dzsesszénekesnő volt. Elegancia iránti fogékonyságát egykori szépségkirálynő anyjától kapta, aki fiát még a játszótérre is kiöltöztette. George sportkarrierről álmodott, de sem elég tehetséges, sem elég kitartó nem lévén inkább újságíró szakra iratkozott be, közben a színészettel is kacérkodott, végül – nők millióinak legnagyobb örömére – a filmiparban találta meg a számításait. Első filmszerepét még nagybátyja intézte el, aztán megkapta a Vészhelyzet jóképű Ross doktorának szerepét, amely meghozta számára a világhírnevet. Ma már nincs olyan ember, aki ne ismerné a nevét, sikereit azonban nemcsak tehetségének, hanem kivételes adottságainak is köszönheti, hiszen lehengerlően jóképű. S noha immáron 61 esztendős, sármjából semmit sem veszített, sőt: finom barázdákkal az arcán és ősz hajjal talán még dögösebb, mint fiatalon. Galériánkban megmutatjuk, mennyit változott az utóbbi évtizedekben a hollywoodi szívtipró:

George Clooney egykor még hosszú hajjal hódított, s bár szívtipró mosolya már akkoriban is vonzotta a tekinteteket, talán ő maga sem gondolta, hogy az idő múlása jót tesz majd neki. Mindenesetre a nők már a karrierje kezdetén is rajongtak érte, és azóta is a csúcson van.
Kattints a további képekért!

Ki ne emlékezne a színészlegendára, Alain Delonra, aki igazi szívtipró volt fiatalon, bomlottak érte a nők – nos, úgy tűnik, fia nem csupán tehetségét, de sármosságát is megörökölte apjától.

Leadfotó: Stefania D'Alessandro/WireImage/Getty Images

Oldalak