Sztárok

Új álompár van születőben? Gelencsér Timi és táncpartnere kapcsolatukról vallottak

A műsor után is folytatódik a kapcsolatuk, karácsonykor is együtt ünnepelnek majd.

Remek páros

A nézők tíz héten keresztül kísérhették figyelemmel a nagyszabású Dancing with the Stars show-műsort, amiben 12 híresség mutathatta meg, mit tud a táncparketten. Végül a szavazatok alapján az első évad győztes párosa Gelencsér Timi és Hegyes Berci lettek, akik rengeteg megpróbáltatáson vannak túl az elmúlt időszakban, ennek ellenére saját szavaikkal élve életük legmeghatározóbb pillanatait kapták a műsortól. Az egykori szépségkirálynő és huszonnégyszeres magyar bajnok táncpartnere nagyon bensőséges kapcsolatba kerültek az elmúlt öt hónapban, képernyőn keresztül is érezhető volt a köztük vibráló kémia, így szinte magától értetődő volt, hogy sokakban felmerült, esetleg több van köztük puszta szakmai kapcsolatnál. A fiatalok most elárulták, milyen kapcsolatban állnak egymással és hogyan látják közös jövőjüket.

Timi és Berci mindent beleadtak a fináléban, talán életük legjobb teljesítményét nyújtották. Az eredményhirdetéskor zokogva borultak egymás karjaiba, ami csak tovább szította azokat a pletykákat, miszerint szerelem szövődött kettejük között.
Kattints a további képekért!

A Dancing with the Stars nagy favoritjának zátonyra futott a kapcsolata, az okokról mesélt.

Leadfotó: instagram.com/hegyesberci

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Sztárok
Lifestyle
Az eggs benedictet sokan elkészítenék néha otthon villásreggelire, de amikor megtudják, hogy például buggyantott tojás kell hozzá, az mindenkinek a kedvét el szokta venni.
Sztárok
ByeAlex nem rejtette véka alá, hogy utálta ezt az állást, és a főnökével sem jött ki túl jó. Már a barátai is tudják róla, hogy van, amikor nem szabad hozzászólni.