Sztárok

5 meglepő titok Miss Hungary életéből – Gelencsér Timi egy súlyos sérülés miatt hagyott fel a profi sporttal

Gelencsér Timi lett Magyarország Szépe, ezzel pedig elnyerte a lehetőséget, hogy ő képviselje hazánkat a Miss World világversenyen, Washingtonban. A vasárnapi döntőben a legjobb 20-ig jutott, - ami eddig Kulcsár Edinán kívül egy lánynak sem sikerült - számunkra azonban egyértelműen ő a végső győztes. Timi még kiutazása előtt árulta el titkait a Femcafe Top Secret sorozatában.

Titok #1 – 6 óra 1 perc

"Van egy nagyon furcsa szokásom. A 7-es és a 4-es a szerencseszámom, ezért amikor reggel, tegyük fel, 6-kor kell kelnem, akkor az órát 6 óra egy 1 percre állítom. Így ha összeadom, 7 lesz belőle. Ha 8-kor kell kelnem, akkor 8 óra 8 percre állítom, mert az összeadva 16, a két számjegy összege pedig 7. Erre minden reggel figyelek. Ha így kelek, akkor jól indul a napom. Ez már 10 éve így van, amióta magamat ébresztem. A numerológiában nagyon benne vagyok, nagyon szeretem a számokat, ezért is tanulok marketinget" – mondta csöppet sem hétköznapi szokásáról Gelencsér Timi.

Titok #2 – "Az a látogatás nagyon megviselt"

"Nagyon régóta szerettünk volna kutyát. Most végre megvalósulhatott az álmunk, hogy örökbe fogadjunk egyet. Az interneten nézelődtünk, mert egy alkalom után nem tudtam többet visszamenni az állatmenhelyre, az a látogatás nagyon megviselt. Licsinek neveztük el és kislány” – árulta el a szépség.

Lapozz, cikkünk a következő oldalon folytatódik!

Oldalak

Sztárok
Egészség
Ha nem szeretnéd már idejekorán hajfesték segítségével elfedni ősz hajszálaidat, hanem inkább egy természetes módszert próbálnál ki, ami lelassítja az őszülést, akkor jó helyen jársz, ugyanis...
Fashion&Beauty
Anderson megújhodott külleméről még kolléganője, a magyar származású Jamie Lee Curtis is elmondta a véleményét.