200 randit vállalt be Gáspár Kata! Új szerepéről faggattuk a fiatal színésznőt

Októberben indul a 200 első randi a VIASAT3-on.

Új sorozat

Október 1-jén új sorzatot indít a VIASAT3. A 200 első randi főhőse a harmincas éveiben járó, kissé szétesett és slampos Luca (Gáspár Kata), akit villámcsapásként ér húga (Kovács Panka) eljegyzése. Ráadásul édesanyja (Pápai Erika) csípős megjegyzéseivel traktálja őt, hogy várhatóan húga esküvőjére is egyedül érkezik majd. Luca ekkor megfogadja, hogy nem így lesz, és 200 nap alatt megtalálja az igazit.

Gáspár Kata sorozatbéli karaktere, Luca lakásában fogadott minket, ahol a szerepről, a randikról és a pluszkilókról is beszélgettünk.

Elég nagy itt a rendetlenség. Ez inkább Luca, vagy inkább te vagy?

Én inkább rendszerezett „káoszista” vagyok, szeretem a rendet, de nem nagyon tudom megtartani. Viszont pontosan tudom, hogy mi merre van. Ha én odavágok valamit a sarokba, akkor azt tudom, hogy ott van. Ennyire nem vagyok „kupista”. Nem hiszem, hogy tudnék így élni, mint Luca a sorozatban, ez így necces.

A randikról is így gondolkodsz?

Nem, azokat nagyon szeretem, mert a sorozatban úgy oldjuk meg, hogy nem attól vicces, hogy a másik ordít, üvölt, vagy részeg, hanem hogy látszik, valamiért nem passzolunk. Őszinte, igazi embertípusokat mutatunk be. A sorozatban válogatós vagyok, megvan a fixa ideám, hogy ki az igazi. Luca néha mellényúl, de bevállalja, pláne, hogy még beszélni is kell róla a rádióműsorban. Él ő rendesen, csak valahogy nem találja az igazit, ahogy nagyon sokan tapasztalják. Van, aki pótmegoldás, van olyan, akiben éppen egyvalami hiányzik. De ez az élet. Luca válogatós, bár lenne neki igazija, csak hát az nem jön össze.

Lapozz, folytatjuk!

Fotó: Viasat3

Oldalak

Szólj hozzá Te is!