"Sehol sem feleltem meg": édesapja miatt nem kap munkát Gáspár Evelin

A fiatal lány szerint a magyar munkaadók megbélyegzik őt Győzike miatt.

Édesapja miatt nem kap munkát Gáspár Evelin

Gáspár Evelin azt állítja, hogy hiába tanult az ország legjobb iskoláiban, mégsem talál sehol állást, mert a munkáltatók előítéletesek édesapja, Győzike miatt. A fiatal lány szakmai gyakorlat előtt áll.

"Rengeteg helyen próbálkoztam, de valahogy sehol sem feleltem meg. Hiába színötös a bizonyítványom, mindig azt a választ kapom, hogy köszönjük szépen a jelentkezését, de nem kérjük, kedves Evelin... Volt olyan nagyvállalat, ahol egyenesen a szemembe mondták, hogy egy bűnöző lányát nem kívánják foglalkoztatni. Egyszerűen már nem tudom, mitévő legyek, nagyon elkeserít, hogy így bánnak velem, főleg akkor, amikor biztosan tudom, hogy az édesapám semmi törvénysértőt nem követett el" - mondta a Blikknek Evelin.

Fél, hogy csak külföldön kap majd munkát

Evelin hozzátette, fél attól, hogy majd csak külföldön fog tudni elhelyezkedni, és bár járt már a határon túl is iskolába, mégis itthon szeretne dolgozni. "Ott senki nem tudta, hogy milyen a családom, egy voltam a többi, tanulni vágyó fiatal között. Soha semmi problémám nem volt, csak jó visszajelzéseket kaptam. Ebből gondolom, hogy nem a tudásommal, hanem a Gáspár névvel van gondja az itthoni cégvezetőknek. Ez azonban nemcsak sértő, de felháborító is egyben" - vallotta be a fiatal lány.

70 évesen mondta ki a boldogító igent.

Oldalak