Sztárok

Galambos Lajcsi nem jelent meg reggel a kecskeméti börtönnél: Elfogató parancsot kockáztat a mulatóssztár?

Az előzetes hírek szerint Galambos Lajosnak ma reggel kellett volna bevonulnia a kecskeméti börtönbe, azonban a trombitás nem jelent meg.

Mi történhetett?

A Blikk értesülései szerint újságírók, tévések és fotósok hada várta Galambos Lajost a Bács-Kiskun Megyei Büntetés-végrehajtási Intézet előtt, hogy bevonuljon letölteni 3 év 6 hónapos börtönbüntetését áramlopás miatt. Reggel 8-kor Galambos Lajos még nem volt ott.

"A büntetés-végrehajtási intézetbe való bevonulásról szóló behívóban időpontot jelölnek meg, de ha késik valaki, az még nem baj, az a fontos, hogy még aznap menjen be a bv-be" – mondta a Blikknek Baji Éva ügyvéd. "Ha betegség vagy valami más, nyomós ok miatt nem tudott ennek eleget tenni, kimentheti magát" - tett hozzá.
Kattints a további képekért!

Forrás: Blikk Fotó: RTL

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Vádat emeltek Donald Trump volt amerikai elnök ellen, amiért minősített iratokat tárolt otthonában. Ezt maga a politikus jelentette be csütörtökön. A volt elnök közlését megerősítette ügyvédje, Alina...
Fashion&Beauty
Nem véletlenül imádjuk kislányként a különféle játékbabákat, hiszen elképesztően gyönyörűek. Éppen ezért nem meglepő, hogy több sminktrend ihletéül szolgáltak már, legújabban a "babaszempillák"...
Sztárok