Sztárok

Galambos Lajcsi nem jelent meg reggel a kecskeméti börtönnél: Elfogató parancsot kockáztat a mulatóssztár?

Az előzetes hírek szerint Galambos Lajosnak ma reggel kellett volna bevonulnia a kecskeméti börtönbe, azonban a trombitás nem jelent meg.

Mi történhetett?

A Blikk értesülései szerint újságírók, tévések és fotósok hada várta Galambos Lajost a Bács-Kiskun Megyei Büntetés-végrehajtási Intézet előtt, hogy bevonuljon letölteni 3 év 6 hónapos börtönbüntetését áramlopás miatt. Reggel 8-kor Galambos Lajos még nem volt ott.

"A büntetés-végrehajtási intézetbe való bevonulásról szóló behívóban időpontot jelölnek meg, de ha késik valaki, az még nem baj, az a fontos, hogy még aznap menjen be a bv-be" – mondta a Blikknek Baji Éva ügyvéd. "Ha betegség vagy valami más, nyomós ok miatt nem tudott ennek eleget tenni, kimentheti magát" - tett hozzá.
Kattints a további képekért!

Forrás: Blikk Fotó: RTL

Oldalak

Video Interjú Jakupcsek Gabriellával
Sztárok
Sztárok
Egy szakértő szerint Meghan Markle és Harry herceg számára nagyon fontos, hogy fenntartsanak olyan királyi családi hagyományokat, amelyek gyermekeik, Archie és Lilibet érdekeit szolgálják.
Lifestyle
A nyár közeledtével mindig többekben merül fel a vágy, hogy egy kis testmozgással előcsalogassák addig elrejtett hasizmaikat. A legjobb pedig, hogy nem is kell túlzottan megerőltetned magad ehhez!
Lifestyle
A szúnyogok csapkodása helyett inkább ültess és hagyd, hogy a növények végezzék el munkát helyetted!