Sztárok

Ezzel az énekesnővel akarta összeugrasztani Szinetár Dórát Friderikusz Sándor

A két aranytorkú zenei előadót csupán a média próbálta riválisokként láttatni, a valóságban kifejezetten szívélyes kapcsolatot ápoltak egymással.

Amikor még csak a szárnyaikat bontogatták

A nyolcvanas évek végén, a kilencvenes évek elején két tinisztár jelent meg a magyar könnyűzene porondján: az akkor még elsősorban énekesnőként, és nem színésznőként tevékenykedő Szinetár Dóra, valamint a Fenyő Miklós támogatását élvező Szandi. Ekkoriban még mindkét előadóművész csupán a szárnyait bontogatta, de természetesen már korán nyilvánvalóvá vált, hogy egészen más zenei stílust képviselnek. Talán ebből is adódott, hogy a sajtó megpróbálta ellenfelekként láttatni őket, holott a valóság egészen mást mutatott: a két híresség kapcsolatát még a munkásságukat övező manipulatív médiajelenlét sem tudta megmérgezni. Ma már talán kevesen emlékeznek rá, de egykoron Friderikusz Sándor is megpróbálta egymásnak ugrasztani őket.

A Jászai-díjas Szinetár Dóra a Meglepetés magazinnak árulta el, hogy kolléganőjével sosem tekintették egymást vetélytársnak, sőt mindig is kiegyensúlyozott volt a kapcsolatuk.
Kattints a további képekért!

Szinetár Gábor évekkel ezelőtt Thaiföldre költözött, mivel itthon nem talált megfelelő munkalehetőséget, és bár a családja azóta is hiányzik neki, végeredményben nem bánta meg a döntését.

Leadfotó: Facebook

Oldalak

Sztárok
Fashion&Beauty
Mutatjuk, hogy mit pakolj a bőröndödbe, hogy felszabadultan, de mégis stílusosan érezd magad a nyaralás alatt.
Sztárok
Alig akarjuk elhinni, de Sandra Bullock hamarosan 60 éves lesz, pedig friss fotóit elnézve simán letagadhatna minimum 15 évet. Vajon hogy csinálja?
Lifestyle