Friderikusz keményen beszólt Lilunak - "Teljes szereptévesztésben van"

Erős kritikával illette a műsorvezetőt.

Friderikusz beszólt pályatársainak

Ahogy arról mi is beszámoltunk, alig két hónapos működés után megszűnik Friderikusz Sándor vasárnapi műsora a Music FM-en. Az utolsó adásra tegnap került sor, melyben a műsorvezető meglehetősen erős kritikával illette pályatársait, Péterfi Juditot és Lilut is.

Péterfi Judit kritikája

Friderikusz először Péterfi Juditról, a Hír TV Privátszféra című műsorának vezetőjéről fejtette ki véleményét:

"Riporteri teljesítményével régóta az a bajom, hogy ő nem kérdez, kicsit sem kíváncsi, hanem pusztán kacérkodik, többnyire férfi alanyaival. Időnként udvarol nekik, nem egyszer kelleti is magát, és persze tűrhetetlen módon közvetlenkedik" - fogalmazott.

Lilu kritikája

Péterfi Judit kritikája után Lilut sem kímélte a műsorvezető, akiről Friderikusz úgy véli, "teljes szereptévesztésben van":

"Lilu, aki különböző tengerpartokon más és más bikiniben szereti magát fotóztatni, ahelyett, hogy valamirevaló életművet hozott volna létre... mindig az az érzésem, hogy ezek az emberek csak álcának használják a televíziós riporteri szakmát. Mindenki, akit megszólaltatnak, csak ürügy ahhoz, hogy önmagukat kellessék" - fejezte be.

Lilu válaszolt Friderikusz kijelentésére, a következőket mondta a Borsnak:

"Szomorúan veszem tudomásul, hogy eljött az az idő, amikor egykori televíziós példaképem szavaira már nem érdemes reagálnom" - reagálta.

Oldalak

Szólj hozzá Te is!