Sztárok

Tündéri titkok Fejős Éva hathetes kislányáról, Lindáról - Fotókkal

Fejős Éva ma, nőnapon ünnepli a születésnapját, ebből az alkalomból beszélgettünk vele. Elképesztően szép és aranyos dolgokat mesélt kisbabájáról és az anyaságról.

Boldog születésnapot kívánunk!

A magyar sztáríró és újságíró, Fejős Éva alig hat héttel ezelőtt adott életet első gyermekének, Lindának, aki programozott császárral jött a világra. Édesanyja boldogabb nem is lehetne, hiszen ma, az 50. születésnapján már ott szuszog a karjaiban ez a tündéri kislány. A babáról és az anyaságról beszélgettünk Évával!

Milyen kisbaba Linda? Lehet mellette pihenni, dolgozni?

Linda egyelőre nagyon sokat hagy dolgozni, minden evés után alszik, csak néha húzza fel magát, akkor is leginkább azon, ha nem kap azonnal enni. A kocsiban is szeret aludni, már többször sétálunk nagyokat, a babakocsi is a kedvenc pihenőhelyei egyike. Már írom az új regényemet, remélhetőleg hamarosan készen leszek vele és nyárra megjelenhet.

Gyorsan belejöttél az anyaságba? Mi volt a legnehezebb, illetve a legkönnyebb?

A legnehezebb volt az elején a ritmust (mikor egyen stb.) betartani, de már nem is én szabom ezt meg, hanem ő, és így nem nehéz. Legkönnyebb? Minden könnyű vele, de tényleg. Tündéri kislány. Egyelőre az anyaságnak semmilyen árnyoldalát nem tapasztaltam, bár természetesen még korai lenne erről beszélni, hiszen Linda mindössze hat hetes.

Mit imádsz a kislányodban a legjobban?

Mindent. Öröm látni, ahogy napról-napra nyílik ki, ahogy egyre jobban megfigyel dolgokat, rácsodálkozik a világra.

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Három tisztán magyar hátterű piaci szereplőről van szó, mely újabban rendhagyó innovációval kísérletezget.
Sztárok
Kevesen tudják, de III. Károly brit király több szálon is kötődik Magyarországhoz, egy alkalommal pedig rendhagyó videóüzenetet is küldött nekünk, melyen az anyanyelvünkön szólt hozzánk.
Lifestyle
Mindannyian találkoztunk már a hűtőből áradó kellemetlen szaggal, ami egy igazi rémálom lehet a mindennapokban. Erre is van megoldás!