Sztárok

Ezért tanul vívni Szabó Győző – félelmetes karddal a kezében

Folyamatosan pörögnek a történelmi kalandfilm a Hadik, a leghuszárabb huszár című előkészületei, amelyben Szabó Győző is szerepelni fog. A produkció pedig megkövetelte a vívópróbákat, amelyeken a színész is aktívan részt vesz.

Lelkesen vágott bele a vívóleckékbe

A Szikora János rendezte Hadik, a leghuszárabb huszár című film főszereplői közé tartozik Trill Zsolt, Molnár Áron és Szalma Tamás. Mellettük olyan fontos szereplőkre is lehet számítani, mint amilyen László Zsolt és Szabó Győző. Az utóbbi pedig kimondottan lelkesen vesz részt a vívásleckéken. – írja a szinhaz.online

„A vívás teljes mértékben visszahozza a gyerekkorom!” – mondta Győző, aki azt is elmesélte, hogy kiskorában seprűnyeleggel harcolt és szamurájfilmeket, meg és Tenkes kapitányát néztek, azután megpróbálták utánozni a látottakat. Kifejezetten jó érzéssel tölti el, hogy ismét gyerek lehet egy ilyen kalandfilm keretei között.

A vívómestere nem ismeretlen számára, mivel korábban is tanította, amikor egy spanyol sorozatban szerepelt, de akkor toledói karokkal kellett vívnia.

„Reggelente mikor jövök próbálni kicsit olyan érzésem van, mintha játszótérre jönnék, ugyanakkor nagyon komolyan veszem ezt a feladatot.” – tette hozzá Győző, aki elszántan készül kollégáival együtt a filmre, aki azt is mondta: hisz abban, hogy huszárrá, harcossá kell válniuk.

Az elképzelései között szerepel az is, hogy a klasszikus mozdulatok mellett a kaszkadőr szakértővel, Gulyás Kiss Zoltánnal egy kis modern technikát is belecsempészhetnek a forgatásokba, amelynek előkészületei jelenleg is tartanak.

A magyar szakértői csapat mellett a híres angol akciórendező Steve Dent is dolgozik a jeleneteken, aki nagyon elégedett az eddigi tervekkel.

Lapozz tovább, a cikk folytatódik!

leadkép: instagram

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Az uralkodó világosan jelezte, hogy a pedofilbotrányba keveredett András hercegnek nincs helye többé a királyi családban.
Fashion&Beauty
Miley Cyrusnak bőven van mit ünnepelnie. Legújabb száma, a Flowers egy hét alatt a legtöbbször streamelt zene lett a Spotify történelmében, és a Billboard Hot 100 listáján is az első helyen szerepelt...
Lifestyle
Egy egykori mekis dolgozó megosztotta, hogyan kaphatsz a McDonald's-ban friss sült krumplit anélkül, hogy a klasszikus "só nélkül kérem" trükköt kéne használnod. És ez a trükk pofátlanul egyszerű, és...