Sztárok

Exatlon Hungary All Star: Pap Dorci elárulta, mi kell ahhoz, hogy elégedett legyen magával

Az Exatlon Hungary All Star legutóbbi adásában az előnyért folyt a küzdelem. Noha most a Kihívók bizonyultak gyengébbnek, Pap Dorci kiemelkedően teljesített mindvégig.

Dominikai kalandok

Ismét izgalmas pillanatoknak lehettek szemtanúi az Exatlon Hungary All Star nézői: a TV2 nagyszabású sportreality-jének legutóbbi adása előnyjátékkal folytatódott, méghozzá nem is akárhol, hanem a sokak által kevésbé preferált saras pályán. Persze a Bajnokok és a Kihívók a tőlük megszokott módon minden megtettek, hogy bizonyítsanak és nyertesként kerüljenek ki a küzdelemből, végül a pirosak arattak elsöprő győzelmet. Ugyan a kékek vereséget szenvedtek, Pap Dorci neve kiemelkedett közülük, hiszen minden futamát megnyerte, s végül 5 pontot hozott. A fiatal lány nemrég a teljesítményéről nyilatkozott, valamint elárulta, minek köszönheti a kimagasló eredményt.

Lapozz a részletekért!

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Emma Ferrer az idő múlásával egyre inkább hasonlít világhírű nagymamájára, szépség tekintetében pedig már most utolérte őt.
Sztárok
A Neveletlen hercegnő-filmek Clarisse Renaldi királynője a mai napon ünnepli 88. születésnapját, nemrégiben pedig friss fotók is készültek a rég nem látott, legendás filmcsillagról.
Home&Design
Az új, szezonális lakberendezési trendek közül a szőnyegen szőnyeg stílus lesz az egyik legnépszerűbb. Mutatjuk, hogyan alkalmazhatod, hogy a lehető legmutatósabb legyen.