Eva Herzigova babát vár!

Eva Herzigova második gyermekét várja barátjától, Gregorio Marsiaj-tól. A híresség már a negyedik hónapban jár, és nagyon várja az újabb jövevényt! Nem is csoda, hiszen párja mindenben segít neki és nem utolsó sorban imádja, ahogy a modell hasa egyre csak gömbölyödik! A színésznő állítása szerint ennyire soha nem találta még vonzónak barátja! 

A híresztelések szerint a cseh születésű modell-színésznő egy londoni gyermekruha boltban nézelődött a bébiruhák között, amikor egy eladónak elújságolta, hogy második gyermekét várja olasz barátjától Gregorio Marsiaj-tól. A 37 esztendős szépség a Daily Mirror című lapnak elárulta, hogy egy kicsit megijedt amikor megtudta, hogy a három éves fia George mellé most egy kistestvér érkezik a családba.

„Csodálatos a kapcsolatom a barátommal. Ezt be kell ismernem. Amikor várandós voltam, el volt tőlem ragadtatva. Azt hiszem ő az, akinek soha nem elég belőlem!” – nyilatkozta a modell.

Eva – akinek 2001 óta tart kapcsolata Gregorio-val – korábban azt állította, hogy a partnere soha nem találta őt annyira vonzónak, mint az első terhessége során. 

 

Oldalak

Szólj hozzá Te is!