Ethan Hawke és Oscar Isaac Balatonfüreden kávéztak és hamburgereztek

Hollywoodi sztárok tértek be a balatonfüredi cukrászdába két kör kávéra, majd este egy bisztróban hamburgereztek.

Abszolút váratlanul állított be pénteken a balatonfüredi cukrászdába három világhírű színész. Az Oscar-jelölt Ethan Hawke, a Golden Globe-díjas Oscar Isaac, és a zenész Michael Benjamin Hernandez. – derült ki a cukrászda posztjából.

A cukrászda beszámolójából nemcsak az derül ki, hogy az amerikai színészek váratlanul állítottak be, hanem kimondottan közvetlenek voltak és két kör kávét is rendeltek. Hawke még a kicsit az ölébe kapta.

Este pedig beugrottak egy hamburgerre a balatonfüredi BazsaLicom Bisztróba. Egy szerencsés férfinak még egy közös fotót is sikerült készítenie a sztárokkal.

Magyarországon forgatnak

Abból az apróból érkezett Magyarországra Hawke és Isaac, hogy a következő hónapokban készülő Moon Knight (Holdlovag) című Marvel-sorozatot forgassák. Úgy néz ki, szabadidejükben feltérképezték a Balaton északi partját.

Már áprilisban is jártak itt, akkor az RTL Klub riporterének, Gosztonyi Zsoltnak sikerült velük összefutnia, amikor Hawke és Oscar Isaac a Margitszigeten egy pad mellett nyújtottak futás után egy hétvégi napon. Isaacnek nem ismeretlen a főváros, mivel tavaly és tavalyelőtt hazánkban forgatta a Dűne remake-et.

leadfotó: Profimedia - Red dot

Oldalak