Sztárok

Eszenyi Enikő nem bírja tovább: Nagyon komoly döntésre szánta el magát, örökre véget vet ennek

Eszenyi Enikőnél végleg betelt a pohár, komoly döntésre szánta el magát a művésznő.

A döntése végleges

Eszenyi Enikő egykoron még lelkesen és szívesen osztotta meg élete fontos és döntő pillanatait a nyilvánossággal, most azonban radikális, végleges döntést hozott.

A Vígszínház egykori igazgatója körül 3 évvel ezelőtt robbant ki hatalmas botrány, amikor a színház néhány színésze kiállt a nyilvánosság elé és beszámoltak azokról a traumákról, melyeket az Eszenyivel való közös munka közben éltek át. A botrány után Eszenyi visszavonta a következő ciklusra beadott igazgatói pályázatát és a fővárosi színpadokról is teljesen eltűnt. Most a Játékszín Csodálatos vagy, Júlia! c. darabjában újra főszerepben látható Budapesten.
Kattints a további képekért!

Forrás: Best Magazin Fotó: RTL

Oldalak

Sztárok
Sztárok
A múlt század közepének kitűnő hangú énekesnője volt Dinah Washington, akinek tragikusan rövid életbe sokfajta stílus belefért. Az előadónő a dzsessz, a blues, de még a popzene műfajában is...
Fashion&Beauty
Valószínűleg te sem szoktad rendszeresen ellenőrizni sminktermékeid lejárati dátumát – nem vagy egyedül. Nem is gondolnánk viszont, milyen fontos lehet egyes termékek esetében.
Sztárok
Sydney van den Bosch-t 2013-ban ismerhettük meg a Miss World Hungary szépségversenyen, azóta pedig sikert sikerre halmoz, többek között modellként, influenszerként és a TV2 Szerencsekerék...