Sztárok

Szellő István először beszélt Erős Antóniával való kapcsolatáról

Szellő István még soha nem töltött ilyen hosszú időt Erős Antónia nélkül.

Soha nem voltak még ennyit külön

Az RTL Klub képernyőse több, mint 20 éve vezeti együtt a Híradót Erős Antóniával. Most azonban hosszú ideje nélkülözniük kell egymást a képernyőn. Védjegyévé vált az RTL Klub Híradójának Erős Antónia és Szellő István. A páros több, mint 20 éve dolgozik együtt, a nézők minden este az ő tolmácsolásukban hallhatják a világ legfontosabb híreit. Az utóbbi időben azonban el kellett tekinteniük a közös munkától, ilyen hosszan még soha nem dolgoztak külön.

„Egy-két hónap kivételével tavaly március óta, biztonsági okokból felváltva vezetjük a műsort Erős Antóniával. Így az elmúlt egy év az, amely a leghosszabb időszak talán, hogy nem dolgozunk együtt. Bár sosem számoltam, hogy hány adás van mögöttem, biztos vagyok benne, hogy ilyen hosszan nem dolgoztunk még külön” – mondta a 95.8 Sláger FM-en Szellő István, aki spontán személyiség. Ebből a nézők is ízelítőt kaphatnak a páros műsorvezetések alkalmával.

Lapozz, a cikk folytatódik!

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Nincs is annál szörnyűbb, mint amikor az esküvő küszöbén toporogva tudjuk meg, hogy az személy, akiket életünk párjának gondoltunk, csúnyán elárult minket.
Sztárok
Sztárok
A 75 éves színész Geszti Péter Adom a napom című műsorában elevenítette fel a megrázó történetet.