Sztárok

Erős Antónia 10 év után beadta a derekát, nehezen hozta meg a döntést

A fegyelmezett híradós az életben meglehetősen laza és humoros. Vannak azonban olyan kérdések, amelyeket a hírekhez hasonló keménységgel és objektivitással kezel. Így volt ez a család egyik kérésével is, egészen 10 évig - nemrég azonban ő is megtört.

Nehezen bólintott rá, de nem tudott tovább ellenállni

A híradóst gyermekei rendkívül kitartóan ostromolták azzal, hogy egy kutyával is bővüljön a család. Erős Antónia és férje tavaly májusban tettek eleget gyermekeik kérésének, melyet egy cseppet sem bántak meg. Új korszak kezdődött tavaly Erős Antónia és családja életében, amikor a kis olasz agárral, Max-szel bővült a család. A híradós úgy érzi, kellő időt hagytak a mérlegelésre, döntésüket pedig a lehető legjobbkor hozták meg.

„Nagyon szeretjük a kutyákat, korábban is volt mindkettőnknek, de azért egy szülő ezt megfontolja, húzza a dolgot, hiszen többségében az ő dolga, felelőssége a kutya ellátása. Tavaly azonban boldogan vágtunk bele” – mondta a 95.8 Sláger FM-en Erős Antónia, akinek gyermekei a családfőnél lobbiztak először.

„Leginkább Szonja és Matyi beszélték meg a férjemmel, hogy milyen kutya is lenne nekünk az ideális. Korábban találkoztunk már különféle agarakkal a barátainknál, nagyon szimpatikus, gyönyörű fajta. Amikor megtudtuk, hogy létezik egy kisebb testű, olasz változat, emellett döntöttünk. Remek a beilleszkedési képessége, mindannyiunkat ugyanúgy szeret, elfogad. Jártunk vele kutyaiskolába is, rendkívül érdekes tapasztalás volt. Sokat tanultunk magunkról, mindenkinek ajánlom, hogy ha teheti, menjen el a kutyájával iskolába. Nagyban segíti majd a jövőbeli életüket egy ilyen tanulási folyamat” – árulta el az RTL Klub híradósa, aki úgy érzi, jól döntöttek mikor Max mellett tették le a voksukat.

Erős Antónia megindokolta döntésüket!

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Medici Katalint a 16. század egyik legmeghatározóbb és legbefolyásosabb női alakjának tartják, aki rajongott a parfümökért.
Lifestyle
Szajki-Vörös Adél az Anya jól van (?) konferencia egyik szervezője, akinek szívügye, hogy figyelmet fordítson a jelenkori nőtársadalom egyik legjelentősebb problémájára, az anyai kiégésre. Az...
Lifestyle
Az élmezőnyben nem volt változás, mivel még mindig egy romantikus vígjáték tarol a magyar Netflixen, de feltűnt egy rózsaszín unikornis is a semmiből, aki igazából póni.