Sztárok

Erős Antónia betegségéről vallott: Sírtam, összezsugorodtam a félelemtől

Erős Antónia ritkán beszél magánéletéről, ennél is ritkábban gondjairól, bajairól. Most azonban kivételt tett.

Betegségéről vallott a híradós

Erős Antónia megrázó írást tett közzé Facebook-oldalán, ahol őszintén vallott betegségéről, és arról, hogyan győzte le a nehézségeket, amelyeket az okozott.

„Soha nem gondoltam, hogy ez megtörténik velem... Sokkolt, úgy éreztem magam, mintha a félelemtől összezsugorodnék belül, mint egy gyerek. Nem ezzel születtem, de 26 évvel ezelőtt ezt éreztem, amikor kiderült: cukorbeteg vagyok. Sírtam, kerestem a magyarázatot, kibújtam volna belőle, alóla" - írta Erős Antónia.

„Akkoriban sok volt a teher, mert gondok voltak a munkahelyemen, apu egyre betegebb lett, én már rég nem laktam otthon velük, hogy segítsek többet, ezért anyunak is csak óvatosan mondtam meg, mi történt. Egy hónap kórház, három hónap táppénzen... Kérdések sora: képes leszek-e újra dolgozni? Képes leszek-e megint gondtalanul élni, ahogyan a barátaim? Képes leszek-e szeretni? Képes leszek-e arra, hogy anya legyek? Mielőtt ezt megválaszolom, le kell írnom annak az embernek a nevét, aki a több hónapos 'munkaszünet' és önsajnálat után visszarántott: Németh Károly, 'Charlie” volt az. A ma már nem létező Pécsi Körzeti Televízió szerkesztőjeként azt mondta: riporter vagy, szedd össze magad, költözz, válts, gyere dolgozni Pécsre!

Lapozz Erős Antónia bejegyzésének folytatásáért!

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Nincsenek túl fényes kilátásai Harry hercegnek a családjával való kibékülése kapcsán, egy szakért szerint viszont lenne egy megoldás, ami segíthet.
Lifestyle
Ha kíváncsi vagy arra, hogy melyik tejtermék kínál jobb tápértéket, akkor olvass tovább.
Lifestyle
Hogyan mondd ki a macskádnak, hogy „szeretlek” az ő nyelvén? Nyugi, nem kell túletetned jutalomfalatokkal.