ByeAlex szerelmes belé? Kitálalt az X-Faktor extrém külsejű versenyzője

Erdős Viola elárulta, mi van közöttük.

Erdős Viola küzd a lámpalázzal

Néhány napja megtartották az idei X-Faktor beharangozóját, ahol bemutatta a csatorna azokat a versenyzőket, akik idén felléphetnek az élő show-ban. Rajtuk kívül a mentorok is jelen voltak, valamint a műsorvezető, Kiss Ramóna. Két nagy bejelentés hangzott el, az egyik, hogy a nagy esélyesnek tartott Krisztián feladta a versenyt, a másik, hogy a Barátok közt egykori sztárja műsorvezetőtársat kap ÉNB Alexa személyében.

A jelenlévő versenyzők közül többen idegesnek tűntek, nem mindenkinek sikerült még legyőznie a lámpalázat. Köztük például ByeAlex egyik nagy kedvencének, az extrém külsejű Erdős Violának sem, akire talán a többieknél is nagyobb nyomás nehezedik, amiért a mentor gyenge produkciója ellenére tovább juttatta.

„Szeptember elején költöztünk össze a többi versenyzővel az X-Faktor házban. Nagyon sokszor akadtam ki, borultam ki. Maga az együttélés nekem nagyon nehezen megy. Ez kívül esik a komfortzónámon. Ha valaki hajnali kettőkor kezd el fürödni, akkor nekünk azt el kell viselni. Nem tudunk túl sokat pihenni emiatt. Ez és a lámpaláz legnehezebb” – mesélte nekünk mosolyogva Viola, miután az összes fotósnak megmutatta kettévágott nyelvét.

„Most a lámpaláz legyőzésén van a hangsúly. Meg akarom mutatni a nézőknek, hogy egyébként tudok énekelni, csak eddig olyan stressz és nyomás volt rajtam, ami a produkció rovására ment. A tévében öt perc alatt lement, de nekünk azok teljes forgatási napok voltak, sokat vártunk, kimerültünk. És ott van a cukorbetegségem és a dohányzás is. Utóbbi nagyon rossz hatással van rám, kiszárad a torkom és sokszor nem úgy jönnek ki a hangok. Ezen szeretnék változtatni, teljesen felhagyni ezzel a rossz szokással. Kalciumot, vitaminokat szedek. A lámpalázzal még van dolgom, most a sajtótájékoztató előtt is nagyon izgultam. Szerintem a kamerapróbák segítettek, bízom benne, hogy nyugodtan állok majd fel a színpadra és nem rontom el. Remélem, sikerül bebizonyítanom azoknak az embereknek, akik most kicsit negatív véleménnyel vannak rólam, hogy nem hiába vagyok itt” – mondta bizakodóan a lány, aki már nagyon várja a szombat estét.

Lapozz, cikkünk a következő oldalon folytatódik!

Oldalak

Szólj hozzá Te is!