Erdei Zsolt nagylelkű felajánlást tett: hátrányos helyzetű, tehetséges gyerekeket támogatna

Az egykori ökölvívó egy kihívásban vesz részt, aminek érdekében életmódváltásba kezdett. Amennyiben megnyeri a fődíjat, azt szeretné jótékony célra fordítani.

Magán és másokon is segít

Egy kihívás keretein belül 12 hetes életmód-váltásra adja a fejét az egykori félnehézsúlyú és cirkálósúlyú profi ökölvívó világbajnok, Erdei Zsolt. Amennyiben ő lesz a győztes, úgy a kihívás nyereményét, azaz egymillió forintot nehéz sorsú, de tehetséges gyerekek megsegítésére ajánlja fel. Zsolt elmondása szerint háromgyerekes családapaként és edzőként igen nehéz reform-életet élni, és tartani az ideális testsúlyt. Talán ez lehet az oka, hogy az évek alatt felszedett pár kilót, ettől szeretne elköszönni a kihívás ideje alatt – vallotta be a kétszeres világbajnok. A versenyidőszakban persze mindig könnyű volt leadni a felesleges kilókat, radikális módszerekkel és rengeteg sport tevékenységgel. A hétköznapi élet azonban nem erről szól.

További részletek a galériában!

Bocsi Viki életmód-tanácsadó, a kihívás elindítója elárulta, hogy a kihívás során Zsoltnak nagyon pontos étrendet és életmódot diktálnak, szigorú szabályok között tartva az étkezések időpontját és tartalmát. Viki módszere azonban mégsem egy szokványos „önsanyargató" fogyókúra.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: facebook.com/erdeizsoltmadar

Oldalak