Sztárok

Pikáns hálószobatitkok: Elvis Presley és felesége nem szerénykedtek az ágyban - erre bukott a Király

Elvis Presley és felesége, Priscilla Ann Wagner kapcsolata 12 év után bomlott fel, az együtt töltött néhány évük azonban meglehetősen intenzív és szenvedélyes volt.

Csak egyszer házasodott

Nők milliói bolondultak a 60-as évek ikonikus szívtiprójáért, a rock ’n’ roll koronázatlan királyáért, aki a zenélésen és az éneklésen kívül a szerelemhez is kiválóan értett. A fél világ próbált a sármos zenész kegyeibe férkőzni, így nem csoda, hogy Elvis Presley minden ujjára jutott egy gyönyörű hölgy. Élvezte, hogy kedvére válogathat a csinosabbnál csinosabb nők közül, nagy szoknyapecérként ismerték: a pletykák szerint olyan hírességeket is sikerült ágyba vinnie, mint Nancy Sinatra, Natalie Wood, Raquel Welch, Ursula Andress, Candice Bergen, Barbara Stanwyck és Sophia Loren. A Király szívét azonban csak egy nő tudta igazán meghódítani, s őt oltár elé is vezette: mintegy hat év udvarlás után, 1967. május 1-jén feleségül vette a gyönyörű Priscilla Ann Wagnert, akitől nem sokkal később megszületett egyetlen gyermeke, Lisa Marie Presley. Sajnos azonban a sztárpár házassága nem tartott túl sokáig, ugyanis 1973-ban úgy döntöttek, külön utakon folytatják tovább. A Daily Star összeállításából most kiderült, hogy a közös évek igencsak szenvedélyesek és romantikával túlfűtöttek voltak…

A Király és szerelme már az esküvő előtt is közös ágyon osztozott, azonban Priscilla megtartotta a szüzességét egészen a házasságkötésükig – ez egyébként Elvis számára is fontos volt. Persze az általános értelemben vett szexuális aktus hiánya nem azt jelentette, hogy nem történtek közöttük bizonyos dolgok a hálószobában, egykori nyilatkozataikból ugyanis kiderül, hogy mindketten elég bevállalósak voltak.
Kattints a további képekért!

Lisa Marie Presley csak árnyéka egykori önmagának, szinte rá sem ismerni Elvis Presley lányára.

Leadfotó: Facebook/ ELVIS PRESLEY

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Hogy mi minden lapulhat egy női táskában, arról órákon át lehetne anekdotázni, egy friss történet azonban minden korábbi képzeletet felülmúl.
Lifestyle
Hogy is van a mondás? Egy fecske nem csinál nyarat – de az első farsangi jelmezt kereső poszt képes lavinát elindítani az online szülői csoportokban. Például az egyik Wednesday-jelmezt kereső poszt...
Lifestyle
Majdnem megállt az 59 éves nő szíve, amikor a Facebook-on belefutott egy étterem reklámvideójába. A felvételen a kilenc éve elhunyt férje ült egy asztalnál.