Sztárok

Elvis Presley mégis gyilkosság áldozata lett? Elképesztő elméletek a Király haláláról

Idén lenne 85 éves a huszadik századi popkultúra egyik legnagyobb bálványa.

Fiatalon hunyt el

Elvis Presley, a rock and roll királya már életében legendává nemesedett. Tragikusan fiatalon, mindössze 42 esztendősen hunyt el, hogy aztán még annál is nagyobb kulturális ikonná váljon, mint amilyen életében volt. A háromszoros Grammy-díjas zenei előadó 1977-ben, szívelégtelenség következtében hunyt el - legalábbis a megállapodott orvosi vélemények szerint. Azonban nem minden rajongó fogadta el ezt a magyarázatot, sőt máig akadnak, akik kétségbe vonják, hogy betegség végzett a körülrajongott sztárral. Egyesek még azt is vitatják, hogy Elvis valóban távozott az élők sorából. Következzenek hát a legérdekesebb és leghajmeresztőbb összeesküvés-elméletek a Király halálával kapcsolatban!

Lapozz, cikkünk folytatódik!

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Legjobb barátodnak is felteheted ezt az egyszerű, de annál trükkösebb kérdést, amiből könnyedén kiderítheted, vajon mennyire ismernek jól téged a hozzád legközelebb állók.
Egészség
Ha nem szeretnéd már idejekorán hajfesték segítségével elfedni ősz hajszálaidat, hanem inkább egy természetes módszert próbálnál ki, ami lelassítja az őszülést, akkor jó helyen jársz, ugyanis...
Fashion&Beauty
Anderson megújhodott külleméről még kolléganője, a magyar származású Jamie Lee Curtis is elmondta a véleményét.