Sztárok

Ő volt a 90-es évek legszebb nője: elképesztő, hogy fest ma, 59 évesen, kétgyermekes édesanyaként az egykori szupermodell

Elle Macphersont, az ausztrál modellt sokan csak "A test"-ként becézték bámulatos alakja miatt - a 90-es évek szupermodellje márciusban lesz 60 éves, és egészen hihetetlen, hogy néz ki napjainkban.

Nem öregszik

"Christy Turlington, Cindy Crawford, Naomi Campbell és Linda Evangelista – ők mind a 80-as és 90-es évek legkeresettebb és legnépszerűbb szupermodelljei voltak, akik óriási hatást gyakoroltak a mai modellekre és divatiparra, nem véletlenül, hiszen máig meghatározó alakjai a divatvilágnak, akikre felnéznek az emberek, hiszen a szakma jeles képviselőiről van szó" - írtuk korábbi cikkünkben Claudia Schiffer kapcsán. Nos, ha már híres manökenekről van szó, akkor nem mehetünk el szó nélkül Elle Macpherson munkássága mellett sem. Az ausztrál fotómodell 1964. március 29-én látta meg a napvilágot, és bár gyerekkorában sokat balettozott, végül nem a táncot választotta hivatásának: 18 évesen jogi karra felvételizett, egy évvel később azonban felhagyott tanulmányaival, amikor aspeni nyaralása során felfedezték őt. Galériánkban mutatjuk, hogy nézett ki Elle akkor, és hogy fest ma, közel a 60-hoz!

Macpherson karrierje igazán 1982-ben kezdődött el, amikor az Elle címlapjára került, de ismertsége csak akkor növekedett, amikor megjelentek fotói 1986-ban a Sports Illustrated-ben.
Kattints a további képekért!

A 2024-es Brit Awards díjátadó gála vörös szőnyegén kapták lencsevégre az albán származású Dua Lipát, szerelése láttán pedig bizony minden férfi álla a földet súrolta, nem véletlenül.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Rájuk fokozottan igaz, hogy két dudás nem fér meg egy csárdában. Ettől még persze nem biztos, hogy elakadt a békülési folyamat Majka és Curtis között.
Sztárok
T. Danny, azaz Telegdy Dániel többszörösen bebizonyította, hogy nagy tehetséggel áldotta meg a sors: rapperként sikert sikerre halmoz, a Dancing with the Stars negyedik évadában pedig azt is...
Sztárok
Bradley Cooper ma már óriási hírnevet tudhat magáénak szerte a világon, de gondoltad volna, hogy karrierje kezdetén még hazugságokhoz is folyamodott, hogy megkaphasson egy szerepet? Méghozzá nem is...