Drámai helyzet! - Paul McCartney majdnem meghalt!

A Beatles egykori gitárosára a napokban valószínűleg több védőangyal is vigyázott, ugyanis éppen hogy megúszott egy repülőkatasztrófát.

Paul McCartney és felesége, Nancy Shevell helikopterrel indultak haza egy könyvbemutatóról, amikor felszállás után a pilóta a rossz időjárási viszonyok végett elvesztette az orientációt illetve az uralmát a helikopter fölött.

Az egyre erősödő vihar miatt a gép súrolta a fákat, aminek következtében majdnem lezuhant a helikopter. Hatalmas szerencsének köszönhetően a pilóta az utolsó pillanatban újra az irányítása alá tudta hozni a gépet, így megmentve az utasok és saját életét.

A Daily Mail nevű lap értesülései szerint a Közlekedési Minisztérium is vizsgálja az incidenst. A végén már csupán 60 centiméter volt a távolság a helikopter és a fák lombjai között, így rendkívül drámai kategóriába sorolták az esetet.

Kép: fashionologie.com

Oldalak

Fashion&Beauty
Az intim területekről való gondoskodás elengedhetetlen része a megfelelő fehérnemű kiválasztása. Eddig talán nem is gondoltad volna, de bizony akad néhány típusú fehérnemű, melyek súlyos problémákhoz...
Lifestyle
Ha azt gondoltad, hogy a mosogatószivacs csak az edények megtisztításában, valamint a takarítás során lehet a segítségedre, akkor tévedtél.
Sztárok
Kulcsár Edina és férje Varga Márk, az az G.w.M már több, mint egy éve házasok és jelenleg második közös gyermeküket várják. Edinát cseppet sem viseli meg a terhessége, sőt amikor csak tehetik,...