12 dögös királyi sarj, aki nemcsak kőgazdag, de gyönyörű is

Az egész világ a lábaik előtt hever.

Álmok luxuskivitelben

Persze, mindenki ismeri Harry herceget, Vilmos herceget és feleségét Katalin hercegnét, de bizony a Windsorokon kívül is élnek még más fantasztikus, izgalmas és intelligens királyi sarjak, akiket csodálhatunk és akikről álmodozhatunk.

Bernadotte Magdolna svéd királyi hercegnő

A svéd királyi pár legfiatalabb gyermeke, Viktória hercegnő és Károly Fülöp herceg testvére. A 34 éves trónörökös parti-hercegnőként vált ismertté, de mióta 2013-ban feleségül ment Christopher O'neil amerikai pénzemberhez a családnak szenteli életét. 2014-ben született meg első gyermeke, Leonore Lilian Maria, 2015-ben pedig Nicolas királyi hercegnek adott életet.

Károly Fülöp svéd királyi herceg

A 36 éves herceg XVI. Károly Gusztáv király és Szilvia királyné egyetlen fiúgyermeke. Haditengerészeti kiképzést kapott, 2004-ben fregatthadnagy lett. 2006-ban fejezett be egy kétéves grafikai tervezés képzést, ezután lakberendezést tanult, most pedig egyetemen hallgat mezőgazdaságtant. 2015-ben vette feleségül Sofia Hellqvist, egykori modellt és valóságshow szereplőt. Elbűvölő felesége 2016-ban adott életet első gyermeküknek, Alexandernek. 2017 márciusában pedig a pár bejelentette, hogy érkezik a következő baba.

Ránija jordán királyné

A 46 éves szépség Kuvaitban született és a Kairói Amerikai Egyetemen szerzett üzleti diplomát. Mielőtt megismerkedett a későbbi királlyal és leendő férjével, II. Abdullah jordán herceggel, dolgozott a bank-, és az informatikai szektorban is. 1993-ban, még találkozásuk évében összeházasodtak és azóta is kitartanak egymás mellett. 1999-ben férjét királlyá koronázták, őt pedig kicsivel később királynénak nevezték ki. Azóta kiemelkedő jótékonysági munkát végez, elsődleges célja országának modernizálása, a nők és a gyermekek melletti kiállás. Több divatmagazin a világ leggyönyörűbb női közt tartja számon, a Forbes magazin pedig már 2005-ben a világ 81. legbefolyásosabb nőjeként említi.

Ha a többi dögös trónörökösre is kiváncsi vagy, lapozz a következő oldalra!

Fotók: alchetron.com, huffingtonpost.com, royalcorrespondent.com, dyslexiahelp.umich.edu,dailymail.com, vogue.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!